B.V.I.99 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nick: B.V.i. Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar Stock(obligatoriu): Click! Text: B.V.i. Detalii: Sa fie cat mai frumos. Sunt 2 stock-uri. Pe ambele as vrea sa incercati. Detalii despre text: Mare atentie la text vreau sa imi scrieti nickname-ul corect "B.V.i.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
freed0m2229 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nick: B.V.i. Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar Stock(obligatoriu): Click! Text: B.V.i. Detalii: Sa fie cat mai frumos. Sunt 2 stock-uri. Pe ambele as vrea sa incercati. Detalii despre text: Mare atentie la text vreau sa imi scrieti nickname-ul corect "B.V.i.". Sper sa-ti placa, Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nick: B.V.i. Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar Stock(obligatoriu): Click! Text: B.V.i. Detalii: Sa fie cat mai frumos. Sunt 2 stock-uri. Pe ambele as vrea sa incercati. Detalii despre text: Mare atentie la text vreau sa imi scrieti nickname-ul corect "B.V.i.". Sper sa-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapushon Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Sper sa iti placa. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jetix Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 @B.V.I.ZEW poftim sper sa-ti placa, nu ar strica un +1 :D : Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAlexo Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Si asta asa din fuga ;)) Edited March 31, 2015 by Allexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick: B.V.i. Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar Stock(obligatoriu): Click! Text: B.V.i. Detalii: Sa fie cat mai frumos. Sunt 2 stock-uri. Pe ambele as vrea sa incercati. Detalii despre text: Mare atentie la text vreau sa imi scrieti nickname-ul corect "B.V.i.". Sper sa iti placa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts