a014697 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Descriere: Matthew este un licean preocupat de activitatile scolare care isi doreste sa obtina bursa care i-ar putea asigura o stralucita cariera politica. Dar viata lui obisnuita se schimba radical in momentul in care la casa vecina se muta Danielle, o fata deosebit de atragatoare si aparent obisnuita; ea ii dezvaluie lui Matt unele aventuri pe care el nu isi imagina sa le faca vreodata. Insa ea are un secret pe care nimeni nu îl stie. Mai departe vă las pe voi să aflati. Genul: Comedie / Dramă / Romanță Anul: 2004 Trailer: >>Link youtube<< >>Poză copertă<< (!) Dacă a mai fost postat vă rog să mutati acest topic în recycle bin. (!) Des am să postez asemenea filmulete interesante urmărite de mine noaptea, sunt un pasionat al filmelor. (!) Vă rog nu criticati, dacă nu vă plac filmuletele prezentate, nu deschideti acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin22 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Stiu filmul, l-am vazut cu foarte mult timp in urma, e tare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts