SoMuchGREEN Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Titlul topic-ului este "Versuri - <<Astept...>>"* Salut. Am scris ceva în ultima vreme și m-am gândit sa postez. Sper că o să vă placă, aștept păreri sincere în comentarii. Zic eu că e mult mai bine decât să citiți niște versuri despre nu stiu ce prostie de joc sau despre barbut si SAMP. Enjoy it :D Versurile merg pe asta: Aștept moartea la ușă: nu e prima oară Când o să bată, îi deschid și o dau afară. Aștept primul om care să zâmbească Căruia să-i zic că nimic n-o să primească. Aștept prima zi din an cu soare Dar nu de la bec, nici de la reflectoare. Aștept primul ceas, nici prea ușor, nici prea greu Care să se opreasca când îi zic eu. Aștept prima zi de vară În care copiii n-or să stea pe net și-or să se joace afară. Aștept prima zi când o să fiu deștept și-o sa văd Când îmi iese în cale primul nerod. Aștept prima zi când o să fiu fericit Și-o să râd de cei care mă-ntreabă: "De ce ești trist" Aștept prima zi de autosatisfacție Că eu sunt schimbător ca un autobuz care ajunge-n stație. Aștept primul televizor pe care-o să-l câștig Dar pe care o să-l sparg, zicând că n-am câștigat nimic. Aștept prima zi când o să cânt rap Să-i văd pe cei care doar dau din cap. Aștept prima zi când o să fiu în spital: găsesc o cale Și vreau să văd cine-mi aduci portocale. Aștept prima zi când o să știu să gătec Și-o să mă duc la fast-food, o să comand să văd ce primesc. Aștept sa-i arăt versurile unei persoane străine pe drum Care n-o să zică: "Frate, tu esti nebun!". Aștept prima zi la radio În care n-o să aud voci făcute în studio. Aștept prima zi când o să dispară Internetul O să urlați toți că v-ați pierdut sensul. Aștept o zi frumoasă, poate?! Când o să folosesc ce-am învățat la mate. Aștept prima zi când o să fiu normal Dar, nu e ușor, puține cărți, multe teoreme și greu de explicat. Edited March 31, 2015 by SoMuchGREEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bRp Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 E bun Kazi ! imi place ce muzica asculti. Auzi aici melodie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoMuchGREEN Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 @, mersi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts