EXMiTAR. Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WLKzLAPwGbk&feature=youtu.be Nu stiu ce sa fac, zice ceva de un virus, ajutor va rog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinistruLL55.. Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WLKzLAPwGbk&feature=youtu.be Nu stiu ce sa fac, zice ceva de un virus, ajutor va rog! Ne poti preciza ce windows instalezi( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Ne poti preciza ce windows instalezi( XP SP2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 ia-ți bă 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 ia-ți bă 7 Nu stiu sa botez =)) Am 4 gb ram, dar nu stiu sa botez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinistruLL55.. Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nu stiu sa botez =)) Am 4 gb ram, dar nu stiu sa botez. E la fel ca la windows xp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Salut, fa exact ce am facut eu in video-ul urmator(facut de mine). Este valabil pentru orice varianta de windows pe care vrei sa o instalezi! https://m.youtube.com/watch?v=2aSIKCiC46Q Edited March 31, 2015 by Leone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Salut, fa exact ce am facut eu in video-ul urmator(facut de mine). Este valabil pentru orice varianta de windows pe care vrei sa o instalezi! https://m.youtube.com/watch?v=2aSIKCiC46Q Si merge sa instalezi windows fara cd? Il poti face in romana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Si merge sa instalezi windows fara cd?Il poti face in romana? Orice windows merge de pe el instalat. Nu trebuie sa iti traduc ce am scris, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti cu atentie video-ul. Fiecare pas din video "a fost scris" in notepad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Orice windows merge de pe el instalat. Nu trebuie sa iti traduc ce am scris, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti cu atentie video-ul. Fiecare pas din video "a fost scris" in notepad. Pai si nu imi face 2 windows-uri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinistruLL55.. Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Pai si nu imi face 2 windows-uri? Si eu stiu ca iti face 2 windowsuri de la varumiu..mmie mi-a zis ca nu e bine sa fac ce a facut leon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Si eu stiu ca iti face 2 windowsuri de la varumiu..mmie mi-a zis ca nu e bine sa fac ce a facut leon Nu stiu ce nu e bine, intru-cat eu am facut acelasi lucru de cateva ori, instalat windowsul cu succes de fiecare data. Avantajul e ca windowsul iti ramane acolo dupa instalare (ma refer la installer si alte alea). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weakness Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Dacă ai stick, îl reformatezi și bagi o suită, WinToFlash se numește. Nu-ți trebuie tutoriale să-l folosești. Stick-ul trebuie să fie gol și să urmezi ce-ți zice programul. Windows 7/8 e ușor de instalat, mai ușor ca la XP, îți dai seama când îl instalezi, nu-i greu să te descurci. Cât despre problema ta, au apărut bad-uri pe CD (s-a zgâriat) cel mai probabil, nu cred că e legat de altceva (presupun că de pe CD îl instalezi, dacă nu, nu a fost calumea introdus pe stick). Găsești și tutoriale pe net. E bună și soluția de mai sus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinistruLL55.. Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Dacă ai stick, îl reformatezi și bagi o suită, WinToFlash se numește. Nu-ți trebuie tutoriale să-l folosești. Stick-ul trebuie să fie gol și să urmezi ce-ți zice programul. Windows 7/8 e ușor de instalat, mai ușor ca la XP, îți dai seama când îl instalezi, nu-i greu să te descurci. Cât despre problema ta, au apărut bad-uri pe CD (s-a zgâriat) cel mai probabil, nu cred că e legat de altceva (presupun că de pe CD îl instalezi, dacă nu, nu a fost calumea introdus pe stick). Găsești și tutoriale pe net. E bună și soluția de mai sus. Deci nu are nimik daca il instalezi asa fara boot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian1307 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Te ajut eu :)) Cauta-ma pe skype : iulian1307.Te ajut cu windows 7 sau cu ce vrei. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts