AceKiLL Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Salutare tuturor, de ieri pana astazi am stat ceva timp sa fac niste avatare/semnaturi cadou pentru voi, sper sa va placa si sa apreciati munca mea depusa in aceste avatare le-am facut cu drag pentru voi sunt chiar ''free'' pentru oricine doreste un avatar. Aici aveti 20 de avatare: Iar aici 5 semnaturi: As aprecia enorm de mult un +1 pentru munca si timpul depus in aceste creatii. Multumesc! Edited March 31, 2015 by AIM.ACEkiLL 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exshiro Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 O sa iau si eu unul . Foarte frumoase , bravo :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceKiLL Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 O sa iau si eu unul . Foarte frumoase , bravo :* Mersi, chiar apreciez faptul ca ti-ai ales una dintre creatiile mele. :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delux.. Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InfernoBogdan Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceKiLL Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Frumoase. Frumoase Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exshiro Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Mersi, chiar apreciez faptul ca ti-ai ales una dintre creatiile mele. :X Ador profilul tau :o3 . E prea awesome . Imi poti spune cum ai pus muzica ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceKiLL Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Ador profilul tau :o3 . E prea awesome . Imi poti spune cum ai pus muzica ? :( Pe un site cauti melodia si iti da un link iar tu copii linku acela si il pui pe profi. Este ceva genu yapfiles.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaxD Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Salutare tuturor, de ieri pana astazi am stat ceva timp sa fac niste avatare/semnaturi cadou pentru voi, sper sa va placa si sa apreciati munca mea depusa in aceste avatare le-am facut cu drag pentru voi sunt chiar ''free'' pentru oricine doreste un avatar. Aici aveti 20 de avatare: Iar aici 5 semnaturi: As aprecia enorm de mult un +1 pentru munca si timpul depus in aceste creatii. Multumesc! Frumoase, vreau şi să îmi faci acest avatar şi să scrie pe el HoLLyDay Sefu' Banilor ( HoLLyDay în mijloc si Sefu banilor scris mai mic deasupra la textul bugged ) Dau +1 Edited April 1, 2015 by HoLLyDay VALOARE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceKiLL Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Poftim, iti place asa ? sau vrei ceva schimbat la el ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaxD Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Poftim, iti place asa ? sau vrei ceva schimbat la el ? Da, e perfect, ms mult, ţi-am dat +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geala Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Frumoase, insa mai ai de lucrat la text se vede neclar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrry Adrian Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Foarte frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts