Jump to content

[Tutorial]Aplicatie


GHzOuT
 Share

Recommended Posts

Majoritatea dintre voi nu reusesc sa atinga numarul minim de cuvinte la o descriere asa ca am facut eu una de unde toata lumea se poate insipara:

 

Biografie:

     Ma numesc x,m-am nascut pe data de XX/XX/XXXX in orasul X .Sunt in clasa a x pe profilul x.Am avut o copilarie frumoasa datorita parintilor mei care m-au indrumat de-alungul timpului si mi-au oferit o educatie foarte buna.De mic copil parinti mei mi-au aratat cum se castiga banul si cat de grea este munca,intr-un final muncind din placere pentru mai multi bani de buzunar.Acest lucru a pus bazele vieti mele.Inca de 6 ani mi-am inceput cariera de fotbalist.La varsta de 10 ani am fost selectat pentru a da probe la echipa de fotbal Steaua Bucuresti dar datorita unor probleme nu am putut continua.Timpul a trecut iar la clubul de fotbal actual perioada era una foarte grea dar intr-un final la varsta de 11 ani am primit un contract pe 5 ani cu echipa de fotbal Panduri TG. Jiu.In ultimi 2 ani de contract am fost imprumut la Viitorul Constanta care in acel moment se afla in lupta pentru promovarea in primul esalon al fotbalului romanesc.Dupa cei doi ani in care am fost imprumutat am revenit la Targu Jiu unde am reusit intr-un final sa ma impun si eram foarte multumit de ceea ce faceam pana cand in timpul unui meci am suferit o accidentare grava care inca ma tine pe bara.Cu scoala ma descurc foarte bine si pot sa-mi impart timpul intre scoala,fotbal si sa:mp.Trecerea de la scoala gimnaziala la liceul a fost una dintre marile schimbari ale vieti mele,colegi noi,profesori noi,insa prin surprinderea mea m-am adaptat inca din prima saptamana cu noul colectiv si cu noii profesori , iar in prezent reusesc sa obtin  rezultate bune.

 

Autocaracterizare:

     Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa,ambitioasa si cred ca voi reusi ce mi-am propus, prietenoasa,intelegatoare,imi place sa glumesc,nu sunt genul de persoana sa ma supar din orice,imi place foarte mult sa ma implic. Sunt genul de om caruia îi place sa duca la sfârsit orice lucru început, nu abandonez pe parcurs. Ma pot considera diferit de cei pe care-i cunosc, deoarece îmi iubesc dusmanii.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt un baiat sincer,cinstit,perseverent  si muncitor.Imi place sa fiu agreat mereu in grupul din care fac parte. Pot spune ca sunt un băiat sociabil,dar nu evit persoanele care caut intotdeauna cearta, sunt serios când situația mi-o cere și îmi fac repede prieteni. Uneori pot fi o persoana complicata ,si aici nu ma refer la comportament , ci la felul meu de a fi in general . Am o gandire logica  si stau foarte mult sa analizez inainte de a lua o decizie importanta. Sunt un băiat care ştie să lase loc de “bună ziua” deoarece imi place respectul,fiecare pas din viata mea este facut cu respect pentru cei din jur , dar si pentru mine,deoarece merg pe pricipiul ca daca tu nu te respecti,sa nu ai speranta ca te va respecta cineva.Apreciez foarte mult persoanele directe şi lipsite de mândrii.Sunt o fire bagacioasa,incerc sa ma remarc prin tot ce am eu mai bun.Imi place sa fie punctual si organizat de aceea fiecare lucru din viata mea are un loc special si ordonat in asa fel incat sa nu fie o dezordine totala in viata mea.Pot spune ca sunt trecut prin viata si acest fapt poate fi un avantaj pentru mine,deoarece stiu sa ma descurs in situatii nefavorabile si stiu sa lucrez de unul singur. Imi place sa imi pierd timpul cu prietenii sau sa ma uit la filme, sunt pasionat de gaming si acest joc a devenit un hobby pentru mine deoarece imi place foarte mult si in acest fel imi pot ocupa si timpul cu ceva interesant.Practic fotbal de performanta la echipa locala de fotbal si sunt foarte mandru de ceea ce fac. .Prin simplu fapt ca sunt sportiv,am o rutina,imi place sa fiu foarte organizat,imi place munca de echipa.Cand imi fixez un obiectiv indraznet doresc foarte mult sa trec peste limite.Îmi place să cred în “mai bine”De aceea încerc să fac fiecare zi mai bună decât cea precedentă, chiar dacă nu întotdeauna me

 

 

 

(!)Totul este facut de mine.Cine incearca sa-si insuseasca aceasta descrierea in afara aplicatiilor la factiuni o sa aiba de pierdut

(!)Aceasta descriere a fost folosita/facuta de mine pe/pentru alte comunitati,aici nu aveti unde sa o gasiti.

 

 

 

Poti apasa butonul de +1 daca te va ajuta candva.

Edited by Reiko aka Weshin
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.