Jr Vlad Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Nume:VladVarsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Buna seara! Ma numesc Vlad, sunt din Bucuresti si am 16 ani. Sunt un baiat cu capul pe umeri, cu simtul umorului care stie de gluma. Imi place sa ma joc fotbal, sunt microbist si tin cu echipa Steaua Bucuresti. In general, sunt o fire calma, pacifista careia ii place sa faca multe lucruri noi si sa le descopere pe parcurs. Tin la gluma, dar cand e cazul sa ma opresc, ma opresc. Imi place sa am multe responsabilitati. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: Muzica usoarasi manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Nadesh0t.Nivel :15Nume folosite anterior:Nadesh0t.Vechime pe server: 2 ani Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu nu am avut ban Link cu Profilul meu:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Nadesh0t. Am factions History:Am fost in taxi ls de 2 ori adunate fac 32 de zile Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Nu!): Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Clanuri mici dar tot AIM ramane clanul meu de suflet.Ce alte jocuri mai joci?:CS GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu multi. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10 Experienta DM [ ()/10]:9/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/facebook:Skype:Jr.Vlad.Cr7/facebook:https://www.facebook.com/Jr.Vlad.CR7De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din clanul AIM pentru ca este un clan in care am multi amici si mi-se pare ca este cel mai tare clan Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea si seriozitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Desigur. Edited April 1, 2015 by VladZor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anndrei. Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Unde e invitaţia?CONTRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLindaTu. Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Poate pe viitor o sa respecti modelul de cerere. Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinMadalin Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Contra lipsa invitatie, experienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistler Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Contra-Invitatie+respecta modelul pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazaard Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts