Jump to content

Reclamatie

VIBER

Recommended Posts

Nick-ul tau: VIBER

Nick-ul celui reclamat: Tanda

O descriere a situatiei: se vede in poza + ma mai omorat de vre-o 2 ori cand faceam poze la masina n-am avut timp sa ii fac si lui.....

daca nu vad casa asta nu inseamna ca trebuie sa ma omoare de fiecare data (asta inseamna DM).post.

Dovezi (poze, video, etc.): gta-sa-2013-02-05-22-57-04-28.jpg

gta-sa-2013-02-05-22-57-05-62.jpg

Nu vad nimic concret. Ai murit de foame. Bafta cu casa aia... iti zic ca mai mult de 2 zile nu o tii. Esti in plus in cartierul Grove Street. Te trezesti sa mai faci si posturi anapoda. Copil...

Ce hp mic visezi nu vezi ca numai am viata deloc nu te baga daca nu stii se vede clar in poza

Nu se vede in poza cine trage ma sau va trebui ochelari ?

app becali era martor ;) asa ca taci

Grove Street auzi la el ba daca vrei sa stii shadow era primu acolo si eu al doilea asa ca numai vorbiti voi aiurea

sa stii ca nu sunt copil ca tine am 21 de ani ;) :-J copile... :-J

Draga Viber' date='eu nu am nimic cu nimeni,but you ... Te bagi peste tot!

[/quote']

Draga General. nici eu n-am nimic cu nimeni nu stiu ce aveti voi cu mine ! .post. .post..post..post.

Puteti sterge topicul ! Sa rezolvat.

Ce hp mic visezi nu vezi ca numai am viata deloc nu te baga daca nu stii se vede clar in poza

Grove Street auzi la el ba daca vrei sa stii shadow era primu acolo si eu al doilea asa ca numai vorbiti voi aiurea

Poti ramane in viata cu atata hp dar tu joci de 10 minute samp asa ca nu am ce spune...

Se vede doar cum tine pistolu in mana.

Vad ca becali nu te sustine cu nimic.

Stiu ca Tanda e vinovat dar AI DOVEZI NECLARE. Daca nu recunostea el ca tea omorat de n ori adminii nu faceau nimic, daca nu ai dovezi.

Poti ramane in viata cu atata hp dar tu joci de 10 minute samp asa ca nu am ce spune...

Se vede doar cum tine pistolu in mana.

Vad ca becali nu te sustine cu nimic.

Stiu ca Tanda e vinovat dar AI DOVEZI NECLARE. Daca nu recunostea el ca tea omorat de n ori adminii nu faceau nimic' date=' daca nu ai dovezi.

[/quote']

Esti prea noob ca sa intelegi ceva ;) nu te mai baga in seama degeaba

Defapt, eu am fost primu(dupa shad9w).

Chiar tu mai salutat dupa ce ai cumparat casa si mi-ai zis ca suntem vecini.

Peace.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.