VIBER Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Nick-ul tau: VIBER Nick-ul celui reclamat: Tanda O descriere a situatiei: se vede in poza + ma mai omorat de vre-o 2 ori cand faceam poze la masina n-am avut timp sa ii fac si lui..... daca nu vad casa asta nu inseamna ca trebuie sa ma omoare de fiecare data (asta inseamna DM).post. Dovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanda Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Nu vad nimic concret. Ai murit de foame. Bafta cu casa aia... iti zic ca mai mult de 2 zile nu o tii. Esti in plus in cartierul Grove Street. Te trezesti sa mai faci si posturi anapoda. Copil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduPhantom Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ce arati tu in poze e o masina si cum tu ai hp mic... WOW, hai sa facem reclamatie ca mia zis ca o sa am viata grea Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIBER Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 Ce hp mic visezi nu vezi ca numai am viata deloc nu te baga daca nu stii se vede clar in poza Nu se vede in poza cine trage ma sau va trebui ochelari ? app becali era martor ;) asa ca taci Grove Street auzi la el ba daca vrei sa stii shadow era primu acolo si eu al doilea asa ca numai vorbiti voi aiurea sa stii ca nu sunt copil ca tine am 21 de ani ;) :-J copile... :-J Link to comment Share on other sites More sharing options...
General. Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Draga Viber,eu nu am nimic cu nimeni,but you ... Te bagi peste tot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Se pare ca Tanda si-a gasit casa :D peste drum de VIBER :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanda Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Peace. Warn daca e nevoie nu imi mai pasa sunt fericit. Si da, l'am omorat de vreo 4 ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIBER Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 Draga Viber' date='eu nu am nimic cu nimeni,but you ... Te bagi peste tot! [/quote'] Draga General. nici eu n-am nimic cu nimeni nu stiu ce aveti voi cu mine ! .post. .post..post..post. Puteti sterge topicul ! Sa rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduPhantom Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Ce hp mic visezi nu vezi ca numai am viata deloc nu te baga daca nu stii se vede clar in poza Nu se vede in poza cine trage ma sau va trebui ochelari ? app becali era martor ;) asa ca taci Grove Street auzi la el ba daca vrei sa stii shadow era primu acolo si eu al doilea asa ca numai vorbiti voi aiurea sa stii ca nu sunt copil ca tine am 21 de ani ;) :-J copile... :-J Poti ramane in viata cu atata hp dar tu joci de 10 minute samp asa ca nu am ce spune... Se vede doar cum tine pistolu in mana. Vad ca becali nu te sustine cu nimic. Stiu ca Tanda e vinovat dar AI DOVEZI NECLARE. Daca nu recunostea el ca tea omorat de n ori adminii nu faceau nimic, daca nu ai dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanda Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Gata ba. Pace Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIBER Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Ce hp mic visezi nu vezi ca numai am viata deloc nu te baga daca nu stii se vede clar in poza Nu se vede in poza cine trage ma sau va trebui ochelari ? app becali era martor ;) asa ca taci Grove Street auzi la el ba daca vrei sa stii shadow era primu acolo si eu al doilea asa ca numai vorbiti voi aiurea sa stii ca nu sunt copil ca tine am 21 de ani ;) :-J copile... :-J Poti ramane in viata cu atata hp dar tu joci de 10 minute samp asa ca nu am ce spune... Se vede doar cum tine pistolu in mana. Vad ca becali nu te sustine cu nimic. Stiu ca Tanda e vinovat dar AI DOVEZI NECLARE. Daca nu recunostea el ca tea omorat de n ori adminii nu faceau nimic' date=' daca nu ai dovezi. [/quote'] Esti prea noob ca sa intelegi ceva ;) nu te mai baga in seama degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Ce hp mic visezi nu vezi ca numai am viata deloc nu te baga daca nu stii se vede clar in poza Nu se vede in poza cine trage ma sau va trebui ochelari ? app becali era martor ;) asa ca taci Grove Street auzi la el ba daca vrei sa stii shadow era primu acolo si eu al doilea asa ca numai vorbiti voi aiurea sa stii ca nu sunt copil ca tine am 21 de ani ;) :-J copile... :-J Defapt, eu am fost primu(dupa shad9w). Chiar tu mai salutat dupa ce ai cumparat casa si mi-ai zis ca suntem vecini. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIBER Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Hai sa o lasam asa ca nu are nici un rost ca continuam............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
settings Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 VIBER nu se vede ca tea omorat Tanda, aveai 1 Hp normal ca ai murit asta dovedeste pozele tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.