Jump to content

Reclamatie [ZeT]Gaza


gelutzu15

Recommended Posts

Nick-ul tau: gelutzu15

Nick-ul celui reclamat: [ZeT]Gaza

O descriere a situatiei: Pai imi faceam misiunea de wanted, si el tot fugea invizbil pe langa sa fie greseala mea asta nu stiu poate, sunt inca incepator dar vocabularul lui cam lasa de dorit...Ii dau un sfat sa nu rezolva nimic jignind pe unii pe altii.

Dovezi (poze, video, etc.): http://imageshack.us/f/12/jignire.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Ok sa fie greseala mea cu toate ca eu nu l-am vazut si l-am urmarit ceva timp sa fie cum zici tu, chiar daca... nimeni nu sa nascut invatat el ma jigneste il inteleg o fi mai superior ca mine pe acest joc dar in viata reala poate nu, si tu dandu-i dreptate la felul cum vorbeste inseamna ca dispui de aceiasi educatie ca el. Salut.

Link to comment
Share on other sites

Ok sa fie greseala mea cu toate ca eu nu l-am vazut si l-am urmarit ceva timp sa fie cum zici tu' date=' chiar daca... nimeni nu sa nascut invatat el ma jigneste il inteleg o fi mai superior ca mine pe acest joc dar in viata reala poate nu, si tu dandu-i dreptate la felul cum vorbeste inseamna ca dispui de aceiasi educatie ca el. Salut.

[/quote']

 

Pai daca te apuci de ceva te informezi inainte sa vorbesti prostii! inteleg ca tu esti omul perfect si superior,ma inchin tie marele Superior in Viata Reala dar maria ta imi cer scuze ca imi permit sa-ti zic ca nu esti omul perfect despre care vorbeai si tu dar hai sa nu ne caracterizam unul pe altul pentru ca eu nu te-am caracterizat,vorba ta i-am dat dreptate pentru ca in primul rand propozitia ta nu are nici un sens si in al doilea rand Gaza este in Yakuza ce treaba are cu invizibilitatea asta despre care vorbesti tu,multumesc ca stii sa-i caracterizezi pe altii iar cand cineva iti adreseaza un lucru adevarat tie te superi ca un copil de 10 ani.Salut.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.