gelutzu15 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Nick-ul tau: gelutzu15 Nick-ul celui reclamat: [ZeT]Gaza O descriere a situatiei: Pai imi faceam misiunea de wanted, si el tot fugea invizbil pe langa sa fie greseala mea asta nu stiu poate, sunt inca incepator dar vocabularul lui cam lasa de dorit...Ii dau un sfat sa nu rezolva nimic jignind pe unii pe altii. Dovezi (poze, video, etc.): http://imageshack.us/f/12/jignire.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Cum sa te omoare ma invizibil poate si el are dreptate prin acel cuvant.Cred te referi ca te-a omorat de la distanta,el e in YKZ nu are cum sa te omoare ''invizibil''! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelutzu15 Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 Ok sa fie greseala mea cu toate ca eu nu l-am vazut si l-am urmarit ceva timp sa fie cum zici tu, chiar daca... nimeni nu sa nascut invatat el ma jigneste il inteleg o fi mai superior ca mine pe acest joc dar in viata reala poate nu, si tu dandu-i dreptate la felul cum vorbeste inseamna ca dispui de aceiasi educatie ca el. Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ok sa fie greseala mea cu toate ca eu nu l-am vazut si l-am urmarit ceva timp sa fie cum zici tu' date=' chiar daca... nimeni nu sa nascut invatat el ma jigneste il inteleg o fi mai superior ca mine pe acest joc dar in viata reala poate nu, si tu dandu-i dreptate la felul cum vorbeste inseamna ca dispui de aceiasi educatie ca el. Salut. [/quote'] Pai daca te apuci de ceva te informezi inainte sa vorbesti prostii! inteleg ca tu esti omul perfect si superior,ma inchin tie marele Superior in Viata Reala dar maria ta imi cer scuze ca imi permit sa-ti zic ca nu esti omul perfect despre care vorbeai si tu dar hai sa nu ne caracterizam unul pe altul pentru ca eu nu te-am caracterizat,vorba ta i-am dat dreptate pentru ca in primul rand propozitia ta nu are nici un sens si in al doilea rand Gaza este in Yakuza ce treaba are cu invizibilitatea asta despre care vorbesti tu,multumesc ca stii sa-i caracterizezi pe altii iar cand cineva iti adreseaza un lucru adevarat tie te superi ca un copil de 10 ani.Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Cum adica "invizibil" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
General. Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 S-au invetat ochelarii 1.Gaza nu e admin/helper sa se faca invizibil! 2.Daca era invizibil,cum doamne' l-ai vazut pe el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelutzu15 Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Daca sunt in FBI cum crezi ca l-am vazut? oare find (id)?...Reclamatia nu este legata de invizibilitatea bla bla este legata de limbajul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
settings Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 [ZeT]Gaza-primeste un AV pentru limbaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.