Jump to content

Reclamatie Admin [ZeT]Settings


Qiuu

Recommended Posts

Nick-ul tau: Qiu

Nick-ul celui reclamat: [ZeT]Settings

O descriere a situatiei: Eu cu prietenul meu Tudy1995 ne jucam intr-un duel deagle intre noi, iar eu foloseam joypad. Apoi vad: You lost server connection, intru pe un alt cont si intreb si eu ca tot omul, de ce am luat ban? - Pentru joypad

Apoi Tudy1995 vorbeste cu adminii si le explica ca era o joaca intre noi, nu am profitat de asta ca sa il omor pe Basescu.

Apoi Sfinx si Settings imi trimit PM ca am luat doar Warn, Cand incerc sa intru pe cont: Youre Accaount it's banned, si warn, de ce? mie mi sa spus Warn nu Warn+ban pentru un amarat de joc inofensiv cu joypad.. pana la urma nu am deranjat pe nimeni cu el, Tudy stia ca il folosesc.

Dovezi (poze, video, etc.): /image/app4rhl0r/]sa_mp_305.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nui cod ... e o chestie din options si da a activat pt un min dar chestia a fost asa:

 

Qiu was banned 1 day for joy... ( Hai mai e cum mai e )

 

Dar apoi..

 

Qiu has been warned reson joy ( next ban )

 

 

Pai pedepse 2 in 1 cum vine asta? :| Poate a fost o neintelegere cv si iau dat aman2 cate ceva se mai intampla si la noi cu wantedu... Dar noi remediem... Ma astept sa remediati si voi pana la urma...

Link to comment
Share on other sites

amice nu ti-am trimis nici un pm, incearca sa minti mai frumos totusi, eu ti-am dat doar ban pentru joy , imediat iti arat si dovada , nu conteaza pe cine folosesti joy, dar este interzis pe server!

- - - - -

nu este vina mea ca sfinx tia dat warn dupa ce eu iam dat ban pentru joy

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.