Jump to content

[Propunere] Vame LS-SF-LV

Catal1n

Recommended Posts

Descriere sugestie: Sa se adauge vame la LS-SF , SF-LV , LV-LS cu o taxa de -500 $ .

Ar fi mai RP ,adica in sensul ca nu se va mai circula asa haotic ..opresti ca omu la vama si astepti pana-ti vine randul.Cand ajungi la vama sa dai /barrier si sa ti se deschida poarta timp de 4-5 secunde ,ca sa numai prinda si altul..se poate face si bizz din aceste vame ! Dar pretul lor sa fie la For Sale + 50.000.000$ !

P.S : Asta a fost o idee sa se adauge in marte parte, voi daca doriti puteti sa mai adaugati si prin alta parte , dar nu aiurea ...sa fie gandite !

Am jucat si eu pe alt server ma ... asta nu e primul credema si nu se distrugea masina,nu aveai lag,mergea poarta perfect.

scriai /barrier si se deschidea.

Daca aveti lag inseamna ca aveti PC praf ...

Eu nu am lag decat atuci cand sunt 150 playeri + intr-un loc si cand sunt toate masinile respawnate intr-un loc in rest este perfect.

Deci PRO de la mine !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.