Jump to content

Parola bugged.Ro

LusiaN
 Share

Recommended Posts

Salut , nu cred ca stiu multi care este parola de la bugged , vad ca astazi 08.06.2013 este parola pe bugged si pe server sunt doar 7 oamanei ma intrebam care este parola , daca stiti va rog frumos sa mi-o trimiteti prin PM sau sa lasati aici reply. Multumesc.

Of of of ,s-a dat restart la server si se va deschide din nou peste 10 min..pentru noul update si nu cred ca asta e un motiv sa deschizi un topic ci este motivul destepciunii tale..ma mir cum de stii sa intri pe samp..

Ba copiilor, se fac update, ce parola vrei? Ca sa intrii peste ei sa le strici toata treaba? Ai rabdare 10-20 de minute si vor redeschide server-ul

Mda,10-20 min au zis dar au trecut vreo 40..dar ma rog sper sa se termine update-ul cat mai curand.

Si...muriti daca asteptati..? mai ales ca e spre binele servarului...

Am zis eu ceva?Nu mor si stiu ca e spre binele serverului...nu cred ca ar trb sa sari cu gura rpd asa doar ca ei au zis 10 min..si...ma rog..iao mai usor.

Deci sunteti praf. este pusa o parola, probabil criptata, pe carr doar cei care lucreaza la update-uri o stiu pentru ca restul jucatorilor sa nu deranjeze nici macar prin simpla lor prezenta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.