Tudy1995 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Nick-ul tau: Tudy1995 Nick-ul celui reclamat:Mai multi vizibili in ss :! Martori: Toti cei ce erau cu mine in masina majoritatea FBI-ului O descriere a situatiei: Eram dupa wanted 2 grupuri .. iar domnii PD au tras in noi de 2 ori... o data neau explodat a 2-a oara nu au mai reusit au incercat insa kamikaze.... Lasa de dorit de la lider la.... Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/x1bi0ww/bc6d97ca/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi333 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Uitativa la poza 1 si 2 . Se vede clar cum neau atacat , au tras in noi. Si nu , nu erati dupa wanted , erati dupa robber.( si noi eram la fel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordawiN. Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Imi pare rau ca nu am facut ss cand m-a jignit ColonelM. Dar am martori. In pozele 3 si 4 cand v-a luat foc masina veneati spre noi. Apoi Bursucel facea pe prostul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudy1995 Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Imi pare rau eram doar cu tinta pe voi pentru zoom nu se vede din ss ca as fi tras eu lasati vrajala si alte chestii si asumativa responsabilitatea pentru faptele savarsite ! Sa nu mai vad comentarii nefondate in lipsa de dovezi ! Astept sa se uite Shadows sau Tibi peste plangere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@dy Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Domnule tudy,intreaba-l pe Manciulea ca era cu noi pe masina si tragea si el in robber.la curba voi ati venit si ati intrat in fata noastra.si atunci normal ca gloantele v-au lovit pe voi.daca din pacate nu sa facut in sa-mp sa o ia glontul pe dupa colt sau sa va ocolesca asta e.si se vede clar si in ss-ul tau ca era robber-ul aproape.deci nu am tras intentionat in voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordawiN. Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 1. Se vede clar in prima poza deasupra mini-mapei ca sar scantei. 2. Erati toti cu tintele indreptate spre masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudy1995 Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Asta a fost al 2-lea kill pentru primul nu am avut ss si vam zis nu mai postati in lipsa de dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Fa-le plangere la departamentul din care fac parte fiecare, o sa-i doara mai mult decat un banal jail. Daca nu sunt sanctionati corect, revin-o cu o plangere liderului care s-a ocupat de caz. .closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.