Jump to content

Plangeri...

Tudy1995

Recommended Posts

Nick-ul tau: Tudy1995

Nick-ul celui reclamat:Mai multi vizibili in ss :!

Martori: Toti cei ce erau cu mine in masina majoritatea FBI-ului

O descriere a situatiei: Eram dupa wanted 2 grupuri .. iar domnii PD au tras in noi de 2 ori... o data neau explodat a 2-a oara nu au mai reusit au incercat insa kamikaze....

Lasa de dorit de la lider la....

Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/x1bi0ww/bc6d97ca/

Imi pare rau eram doar cu tinta pe voi pentru zoom nu se vede din ss ca as fi tras eu lasati vrajala si alte chestii si asumativa responsabilitatea pentru faptele savarsite !

Sa nu mai vad comentarii nefondate in lipsa de dovezi ! Astept sa se uite Shadows sau Tibi peste plangere !

Domnule tudy,intreaba-l pe Manciulea ca era cu noi pe masina si tragea si el in robber.la curba voi ati venit si ati intrat in fata noastra.si atunci normal ca gloantele v-au lovit pe voi.daca din pacate nu sa facut in sa-mp sa o ia glontul pe dupa colt sau sa va ocolesca asta e.si se vede clar si in ss-ul tau ca era robber-ul aproape.deci nu am tras intentionat in voi.

Fa-le plangere la departamentul din care fac parte fiecare, o sa-i doara mai mult decat un banal jail.

Daca nu sunt sanctionati corect, revin-o cu o plangere liderului care s-a ocupat de caz.

.closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.