Jump to content

Reclamatie Time

LusiaN

Recommended Posts

Nick-ul tau: ShR3k

Nick-ul celui reclamat: Time

O descriere a situatiei: Am facut cerere de NG luni am fost acceptat , marti lam cautat pe time sa dau testul si a zis "nu acum peste 2 ore ca am treaba" miercuri am avut Simulare la romana joi nu mia mers netul iar azi am avut la Mate . Iar acum am vb cu time si ca "Acum teai gasit , nu dai testul cand vrei tu"

Dovezi (poze, video, etc.): Nu am din pacate... sunt serios nu mint dar el nu recunoaste macar sami dea ocazia sa ma testeze inainte de a loa o decizie stiu tot si nu am irosit timp sa invat regulamentul din cauza ca el nu vrea ..

Deci sa inteleg ca imi faci mie reclamatie ca tie nu iti merge internetul?...Ciudat , ti-am spus sa ma contactezi in 2 ore ca tot faceam multe testari in ziua aceea si nu m-a sunat nimeni . Si tu vii la 5 zile sa dai testul? Te inseli !

Deci sa inteleg ca imi faci mie reclamatie ca tie nu iti merge internetul?...Ciudat ' date=' ti-am spus sa ma contactezi in 2 ore ca tot faceam multe testari in ziua aceea si nu m-a sunat nimeni . Si tu vii la 5 zile sa dai testul? Te inseli !

[/quote']

1.Nu ai zis ca ai mai multe teste ai zis ca ai treaba erai cu 1 ala pe masina tu cu sunrise pacat ca nam facut poza..

2.Am avut "SIMULARILE"iar eu nu sunt ca tine sa nu imi pese de viata .. si am numai 10 nu am chef sa intru la un liceu "prost" din cauza ta !

3.Am martor pe steir02 pe forum si pe sv StEiR97

Si ce rezolvi cu plangerea asta? Nu mai bine reaplicai? Acum sansele tale la N.G. au disparut, de dragul plangerii asteia.

Nu e obligat sa dea testele cand vrei tu. Poate baga pe cine doreste, si cand doreste.

.closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.