Jump to content

Reclamatie SINNERZEW /UNINVITE


Dyavolu

Recommended Posts

Nick-ul tau:Dyavolu
Nick-ul celui reclamat:SINNERZEW
Detalii (+ poze, video, etc.):http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/qeatpymzb/0320d  Dupa ce  am transferat materialele in depozit acesat mia dat /uninvite  ca asa a vrut el ..nu am apucat sa fac poza exact atunci ..sa arate dovada pt ce mia dat /uninvite  ...amenda de miai dato  tiam trimiso tie personal ..uite ca am platito dovada este aici http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/iyahwpb1d/4c94a7b9/

deci un fw lai dat ca asa ai vrut

Link to comment
Share on other sites

Nick-ul tau:Dyavolu

Nick-ul celui reclamat:SINNERZEW

Detalii (+ poze, video, etc.):http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/qeatpymzb/0320d  Dupa ce  am transferat materialele in depozit acesat mia dat /uninvite  ca asa a vrut el ..nu am apucat sa fac poza exact atunci ..sa arate dovada pt ce mia dat /uninvite  

 

 

Ai fost ca o cartita in factiunea mea, cand nu erai online ma faceai pe la spate si iti bateai joc.Aici sunt niste reguli stricte pe care trebuie sa le respecti, nu esti pe camp cu oile.

 

Primul FW: Ai vorbit peste inainte de war si ti-am dat amenda 100k, ai zis ca platesti dupa war pentru ca nu ai bani la tine, daca nu platesti = FW.(Cum bineinteles s-a si intamplat)

DUpa cum stii bine fiecare amenda primita se posteaza la Seiful Familiei. Adica in acest topic- > http://bugged.ro/topic/4818-corleone-family-seiful-familiei/page-3

Cum vezi si stii si tu bine, nu ai platit nici o amenda. Deci ai primit FW.

 

-> http://i43.tinypic.com/ibxcnq.png

 

Al 2-lea FW: Acelasi scenariu ca primul FW, ai vorbit peste mine, ti-am dat amenda ai zis ca platesti dupa si nu ai mai platit nimic.Si desigur ai primit FW.

 

->http://i41.tinypic.com/30xhohl.png

 

Si cum bine se vede in aceasta poza, nici pana in ziua de azi nu au aparut posturile cu amenzi. Adica te-am sanctionat foarte corect.(cum o fac intotdeauna desigur)

 

Cu toate astea am zis sa iti mai dau o sansa, chiar daca ai intrecut limita de simtire. Pe tine nu te-a interesat warul si ti-ai batut joc stand AFK LA WAR pe turf.

 

-> http://i42.tinypic.com/2s1q5nb.png

 

Si al 3-lea FW care mi-a pus capac si am zis ca daca ti-am dat amenzi sa iti mai dau cate o sansa la primele 2 FW-uri, pe care acele fw-uri ti le-am dat pentru ca ai intrecut limita, ne avand nici macar un simplu interes de a plati o amenda de 100.000 $

Cum regulamentul intern al factiunii spune clar.

 

8.Cine vorbeste peste lider/sub lider se sanctioneaza de la amenda 100.000 la FW.

 

Adica aveam tot dreptul sa iti dau FW direct, fara amenda, dar am zis sa fiu om cu toata lumea.

 

In concluzie te-am dat afara pentru ca membrii factiunii te intreaba dece nu ai fost la war(cum desigur nu ai fost ca altfel nu te intrebau) si tu ai raspuns ca "de jmecher".

Pur si simplu asta mi-a pus capac, am zis sa te las sa te iert dar pana cand? Pana ma calcai cu autobuzul la war?

 

Poza o vedeti aici -> http://i42.tinypic.com/a4r8ns.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.