KevinCM Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Nickname: KevinCMLevel:10+Nume real:MihaiVarsta reala:17De cand joci SA:MP:de un anNumarul de warnuri(daca ai):2/3Factiuni anterioare (si rank-urile detinute acolo):---Motivul iesirii din ultima factiune:---Ai mai fost in N.G.?:Nu dar imi doaresc foarte mult sa intru in aceasta factiune.Daca da, de ce ai iesit?:---Esti de acord sa stai in National Guard 7 zile altfel FP?:DA ( raman si toata viata in aceasta factiune )Esti de acord cu Regulile Generale cat si cu cele Interne?:DACat timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):dimineata si seara ca in rest is la scoala :(Stii sa intocmesti un Raport de Activitate?:DAEsti pe Black-Listul undei mafii?:NUCum te-ai descrie in realitate? (minim 25 cuvinte):Sunt o presoana foarte buna , sincer si intelegator.De ce doresti sa intrii in National Guard?(minim 25 de cuvinte):Eu imi doresc sa intru in National Guard pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune si pentru ca este multa actiune ( ca mecanic ma plictisesc ).Poza /stats :http://i.cubeupload.com/BktBEU.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyhaytzaCJ Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Nu se fac cereri aici. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuckle Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Eu nu cred ca esti destul de informat nici macar cu lucrurile generale National Guard, oricum daca postezi aici nu se ia in considerare. Mutati in recycle bin cat mai repede va rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeT Cr1sti Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 @@Mr.Jaks T/C + mutat in recycle bin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Mutat in recycle Bin T/C Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.