AndreyRacasean Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Nick-ul tau: fallenLevel-ul detinut: 7Nick-ul celui reclamat: puk.codO descriere a situatiei: Deci sa o luam cu inceputul. Ma plimbam prin parcarea de la banca LS cu o -Blista Compact-. Am dat la mai multi playeri de acolo /tradecar, pentru k imi era sila sa imi mai intreb dak vor sa dea trade, care vroia, accepta. Toate bune si frumoase. Un player pe nume puk.cod cu un -Club- mia dat accept. Dupa ce sia dat seama ce a facut, a inceput sa injure k la usa cortului k iam dat teapa, ca cheama adminu si k iau ban. Ia cerut si confirmarea in care trebuia sa scrie dak e de acord sa faca schimb de masini. Deci nu consider k i-am dat teapa sau k l-as fi inselat. Ba mai mult i-as fi dat si masina inapoi dak vb frumos, dar el a inceput imd cu injuriile si amenintarile de ban. Daca inca aveti dubii, uitati 8 screenuri. Sa va convingeti. Dovezi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daazzo Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 puk.cod primeste warn pentru limbaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.