Ionut.X Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick-ul tau:Ionut.XcNick-ul celui reclamat:DrakeDetalii (+ poze, video, etc.): Poi a dat jail lui NeUr[0]nNu si lui [M.0.R]Kuksanarie + suspend la licenta de arme. Jucatorii acestea au un lider care ii pot sanctiona. Daca el imi sanctioneaza jucatorii, atunci de ce mai sunt lider eu? De ce mai esteeste topic-ul "Reclamatii/Complaints Grove Street"? El trebuie sa se ocupe de civili nu de jucatorii care au un lider care ii poate sanctiona. Dovezi:/image/46cj373v1/]/image/60pdkxqvh/]/image/vi7s4j8lp/] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Si ce treaba ai tu cu NeUr[0]nNu / [M.0.R]Kuksanarie ? Sa vina ei sa faca Reclamatie, nu tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daazzo Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 No problem. Acum incarc video-ul . Deocamdata pun doar unul. Daca o sa mai fie nevoie, o sa le incarc si pe celelalte. Revin cu edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut.X Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 Degeaba incarci video. Eu sanctionez membri nu tu. Daca tu imi poti sanctiona membri, eu pentru ce mai sunt aici pus? Inseamna ca eu pot sa ii las sa faca DM prin tot orasul, ca deh. Drake se ocupa de sanctionarea lor. Pot sa te las sa raspunzi la "Reclamati/Complaints Grove Street" daca vrei.. Ce rost are sa o mai fac daca tu ii sanctionezi.. Corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daazzo Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Degeaba te oftici si faci pe suparatu'. Nu au voie sa faca DM pe civili. http://www.youtube.com/watch?v=EAHi2r1e9dg&feature=youtu.be Daca mai e nevoie pot sa incarc si celelalte video-uri. Dar cred ca e de ajuns acesta. Voi astia din groove nu stiti altceva decat sa faceti DM. Si, esti lider? :O Nu mi-am dat seama :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Si ce-ai vrea sa faca el ca si admin, sa stea sa se uite cum mafiotul face DM aiurea pe civili? Sa se duca pe forum si sa-l reclame si sa il lase sa faca DM in continuare? Asta nu o sa se intample niciodata, atata timp cat avem comenzile si prindem pe cei care incalca regulile, ii sanctionam ca orice alt jucator de pe acest server. Cand cei care faceau live-uri la misto sau scriau /news-uri aiurea erau sanctionati cu warn/kick/ban, cand cineva scria /gov aiurea era sanctionat tot cu warn/ban, cand un politist facea abuz de comenzi (/su-uri aiurea, etc) si era /report-tat il sanctionam cu ban/warn, de ce am face o exceptie la mafioti? Doar cei care reclama pe cei care fac parte dintr-o factiune la 'Complaints', sunt trimisi sa ii reclame la factiunea din care fac parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.