Jump to content

SucAAr TV

SucAAr
 Share

Recommended Posts

Subiect-ul video-ului: Al-Qaeda

O scurta prezentare: Aici voi posta eu, cat si membrii Al-Qaeda diverse filmari pe RPG.BuGGeD.Ro:7777 , cu diverse teme , in fiecare zi vor fi postate filmulete noi 

( Cei care nu sunt in Al-Qaeda si au un filmulet frumos de postat, imi pot da un pm cu link, daca mi se pare interesant se poate posta, fiti civilizati )

^^ Orice filmulet care contine limbaj ca " de la prieten la prieten " va fi difuzat dupa 24h , pentru a se evita vreun posibil hater care sa faca post, asa ca toti cei care vor aparea in vreo "filmare" sunt in afara oricarui pericol de a fi sanctionati pentru cele intamplate in filmare ^^

Link catre filmulet:

1# - In urmarire ! :

Edited by SucAAr666
  • Haha 1
  • Upvote 1

New video ! 

2# - Suspect tupeist !

sucaar sa-mi amintesti de fiecare data cand sunt pe contrasens ca sunt un smecher mafiot , si cu chestia asta m-ai facut sa-mi fie frica de tine , sa nu mai merg pe contrasens:))!!!

sucaar sa-mi amintesti de fiecare data cand sunt pe contrasens ca sunt un smecher mafiot , si cu chestia asta m-ai facut sa-mi fie frica de tine , sa nu mai merg pe contrasens:))!!!

Esti logat ca anonim , cine esti ? Ca sa stiu si eu nu de alta =))))

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.