roby189 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick-ul tau: OneShaTNick-ul celui reclamat: Ionut.Xc, Mini72, So0Ny, MariusickazzDetalii (+ poze, video, etc.):Ma indreptam spre aeroport ls si Ionut cu mafia lui incepe sa faca dm aiurea. Ionut sa nu incepi sa zici ca nu i-ai pus tu sau ca asa e jocul ca nici un lider nu face dm aiurea cu mafia.... http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/3sz330ik1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut.X Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Posteaza la Reclamatii/complaints si o sa ii sanctionez. Eu eram intrecere pe acolo..(eram la volan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daazzo Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Eu pentru DM (ca lider) am primit WARN la lider. Sper ca Tibi sa ia aceeasi decizia si in privinta ta. ciuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Posteaza la Reclamatii/complaints si o sa ii sanctionez. Eu eram intrecere pe acolo..(eram la volan) Odata ce esti la volan iar ceilalti trag de pe H, esti complice. D-aia s-a inventat comanda /eject. Avand in vedere faptul ca nu s-a tras intr-un civil oarecare ci intr-un mafiot dintr-o mafie rivala, Ionut.Xc o sa fie sanctionat doar cu warn la lider de data aceasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.