secrettt Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 (edited) Informații: Toți playerii care sunt prezenți în acest topic au fost cândva lideri, sublideri sau persoane care au petrecut foarte mult timp în facțiunea School Instructors Las Venturas și au ajutat la dezvoltarea acesteia. În acest topic sunt prezenți doar membrii hall of fame-ului facțiunii School Instructors Las Venturas. Playerii prezenți în acest topic ne pot povesti momente amuzante / importante din amintirile lor cu aceasta facțiune, doar la acceptul liderului acestei facțiunii. Topicul se află intr-o transformare continuă, ne rezervăm dreptul de a adauga oricând membrii ce merită să fie aici sau au fost omiși la crearea acestui topic. Foștii lideri - School Instructors Las Venturas: RIPZOR Paradise Maky Adrian Nila Seby Mihay7 .Florinn Claudiu[CraX] Twenty Helios DRiFTY JoaquinGuzman Feier Alexandrra XeNoN fizz18(Actual) Foştii sublideri - School Instructors Las Venturas: Maky Cosmy. Vladd SkyRemZ SPARTAN Jmck SAE DOC.Cross Adrian Nila Seby Daniels gaZAh BlazKo .Florinn Helios Majaru Faith Claw Diana DRiFTY Helios Twenty Cluny TheNiGGlet Lucii Delia fizz18 AlexB2 blinder Jimmi Twenty XeNoN (Actual) Alţi membri importanţi pentru School Instructors Las Venturas: Jeleu LetSmoke Claudiu2010 Sapilif CoreyTaylor Arthur Apple9k Brian Reptila Darius. RaZZvaN. Prince.K Rios Drifty Zoro Delia XeNoN Cezar12 Rocs fizz18 Geoeken Jimmi DaNuTzD Playerii prezenți în acest topic vor avea veșnic respectul nostru și un loc în această facțiune. Vă mulțumim pentru tot! Edited July 12 by fizz18 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
secrettt Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Live Turbatu(Co-Lider school instructors) Sal raspunde la acest live ca te sparg .ft. tradeaza serios.Salut TurbaTuSalut, SecretCati ani ai si de unde esti?Am 15 ani, si sunt din Drobeta Trunu Severin, jud MehedintiCe te-a facut sa intrii in school instructors?School instructors consider ca este o factiune care are un impact puternic asupra playeriilor noi. Acesta este simplul motiv pentru care am intrat.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?Da, faceam foarte multe greseli, si liderul incerca sa imi explice ca nu este bine ceea ce fac, totodata corectandu-maCine ti-a acordat invitatia in school instructors?FoxAi avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?Nu, o sa raman School Instructor pana cand o sa ma hotarasc din nou ca nu ma mai joc samp.Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?DesigurCe rank ai in factiune?6Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?Am simtit ca am primit o putere in plus, mai ales ca am foarte multi oameni in subordine.O amintire placuta din school instructors?Am primit prima pentru cel mai bun instructor dintr-o saptamana ( 251 licente date )Dar una mai putin placuta?Am platit amenda 1.000.000$ pentru ca am dat licenta unui player sub level 3Sugestii pentru factiune?Cred ca mai multe masini ar fi foarte bune.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?Nu, doar oamenii foarte civilizati cu un limbaj foarte bogat.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?DaCum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?Pai, ma simt foarte bine, daca mi s-a acordat aceasta emblema de "legenda"Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.Stati in locurile foarte aglomerate, acolo se pot vinde cel mai bine licente.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 (edited) Salut Jeleu Salut TurbaTu Cati ani ai si de unde esti?Am 18 ani si locuiesc in Braila Ce te-a facut sa intrii in school instructors?Pai eu de cand joc sa:mp nu mia placut mafiile etc mereu mia placut sa fiu S.i , taxi , am ales aceasta factiune deoarece am vazut-o cea mai stabila pe server .Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors? Uff nu stiam nici sa dau startlesson etc faceam totu cu grija numai sa nu ma dea afara . Cine ti-a acordat invitatia in school instructors? Turbatu mia recomandat factiunea si ii sunt foarte recunoscator .Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema? Nu am avut acest gand niciodata si nici nu am de gand pana nu se va da wipe sau altceva .Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged? Eu cred ca merita daca nu am fi noi de unde ar mai avea ei licente , cu toate ca uni playeri sunt cam nesimntit dar ce sa le faci asa le e felu .. Ce rank ai in factiune? Detin rank 6Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank? Pai eram bucuros deaorece am ajuns undeva sus in aceasta factiune si o responsabilitate mai mare .O amintire placuta din school instructors? Primele zile cand fugeam dupa licente sa fac raportu , avand frica ca nu il fac si ma da secret afara le spuneam la clienti aspt 5 minute acolo 10 minute acolo .. frumoase vremuri .Dar una mai putin placuta? Cand am facut prima mea greseala am dat id gresit m-am simntit unpic dezamagit . Sugestii pentru factiune? Nu am deocamdata nici o sugestie totu merge perfect datorita lu TurbaTu .Crezi ca oricine poate fii in school instructors? Eu cred ca da , da nu majoritatea uni au un anturaj de gradinita care nu poate fi controlat .Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? DaCum te simti sa fii considerat o legenta school instructors? Mas simnti foarte bine vazand numele meu acolo , as considera un succes in + Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine. Tineti-o tot asa , sunt intr-un fel multumit de voi dar inca mai trebuie unpic mai mult sa spun ( Foarte multumit ) O seara placuta tuturor ! School instructors iti ureaza succes si respect! Edited August 9, 2013 by TurbaTu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Buna Simi.Buna TurbaTu!Cati ani ai si de unde esti?Am 18 ani si sunt din Bucuresti. Ce te-a facut sa intrii in school instructors?Voiam sa fac parte dintr-o factiune serioasa. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?Da, a fost foarte greu..a fost si amuzant , mai ales primul test pt licenta gun. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?Secret. si ii multumesc cu ocazia asta. Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?Nu am avut nicio problema serioasa si nu m-am gandit sa parasesc factiunea deloc pentru ca imi place. Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?Da, normal. Atat timp cat noi respectam orice player, meritam si noi. Ce rank ai in factiune?Rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?Ca am o responsabilitate mai mare in legatura cu colegii de rank mai mic, si ca m-am usurat in ceea ce priveste raportul. O amintire placuta din school instructors?Prima sedinta la care am fost prezenta. Dar una mai putin placuta? Cand am uitat sa dau arma la primul meu test de gun. Sugestii pentru factiune?Sa fim uniti si sa nu existe competitie, sa ne ajutam intre noi si sa ne respectam. Crezi ca oricine poate fii in school instructors?Nu, ai nevoie de bun simt. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?Da. Cum te simti sa fii considerata o legenta school instructors?Foarte bine! Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.Sa fie atenti la regulament si sa stati in zonele aglomerate pentru a face rost de clienti. Sa dati cat mai multe licente! Succes in continuare tuturor! Felicitari, si mult succes incontinuare. Multumim ca esti alaturi de noi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Salut Bogdii. Salut TurbaTu!Cati ani ai si de unde esti?Am 17 ani si sunt din Cluj-Napoca.Ce te-a facut sa intrii in School Instructors?Este o factiune importanta, iar eu vroiam neaparat sa fac parte din ea.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?Extrem de greu. Eram extaziat ca am trecut testele S.I. si faceam o gramda de greseli.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?Secret. si ii multumesc ca m-a ales pentru teste.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?Desi imi placea aceasta factiune, nu am mai avut timp pentru ea.Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?Da, deoarece toti playerii primesc respect din partea noastra, mi se pare corect si noi sa fim respectati in acceasi masura.Ce rank ai in factiune?Rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?Am simtit ca cineva are incredere in mine si ca sunt de ajutor.O amintire placuta din school instructors?Certurile dintre fete (se stiu ele).Dar una mai putin placuta? Am fost criticat odata de un rank superior pentru ca vorbeam prea mult pe chatul factiunii dar mi-a prins bine aceea critica si nu m-am suparat pe persoana respectiva. Sugestii pentru factiune? Toti membrii sa se respecte indiferent de rank. Sa fie glumeti dar in limita bunului simt. Crezi ca oricine poate fii in school instructors?Nu, numai cine stie sa respecte alti playeri si accepta criticile liderului si sub-lideruluiAcest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?DaCum te simti sa fii considerat o legenda school instructors?Ma simt extrem de onorat. Un sfat celor de rank 1-2 pentru a se descurca mai bine.Stati in zone aglomerate, tineti-va telefoanele deschise si urmariti in fiecare zi black-list si regulamentul. School instructors iti ureaza succes si respect! Succes tuturor membrilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Salut RIPZORSalut TurbaTuCati ani ai si de unde esti?Am 16 ani si sunt din judetul Galati .Ce te-a facut sa intrii in school instructors?Vroiam o factiune serioasa si stabila pe servere , unde nu se da rank up pentru ca esti prieten cu liderul , co-liderul , unde muncesti pentru a deveni cineva .Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?DA , verificam de 4-5 ori level-ul si Blacklist-ul ca sa nu fac nici macar o greseala .Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?TurbaTu , ii multumesc cu ocazia aceasta .Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?Sincer sa fiu DA , primisem un FW si imi era extrem de rusine fata de lider , co-lider si colegi insa inainte de a face cererea de demise m-am gandit de 10 ori si m-am hotarat sa ies din factiune DOAR daca am un motiv foarte bine intemeiat .Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?Normal , atata timp cat noi respectam orice jucator meritam si noi.Ce rank ai in factiune?5Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?M-am simtit foarte bine stiind ca am sarcina de a stabili "armonia" intre membri factiunii .O amintire placuta din school instructors?Am mai multe momente placute : sedintele , glumele facute alaturi de colegi , rob-urile , cand intrebam pe fiecare persoana in parte daca doreste licente .Dar una mai putin placuta?Cand am primit FW de la co-lider , m-am simtit dezmagit .Sugestii pentru factiune?Adaugarea unui topic cu propuneri , acolo fiecare membru ar putea sa il ajute pe lider sa mai dezvolte putin regulamentul , Blacklist-ul etc...Crezi ca oricine poate fii in school instructors?NU , trebuie sa ai un limbaj adecvat fata de orice jucator si mai ales " nervi de otel " .Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?DACum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?Ma simt foarte bine .Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.Nu va grabiti cand dati licente , poate fi o greseala fatala , ascultati de cei cu rank mai mare si " Nu incerca sa iti depasesti colgeii , incearca sa te depasesti pe tine insuti " .Multumesc pentru timpul acordat si vreau sa ii multumesc lui TurbaTu si Jeleu. pentru ca au incredre in mine . School instructors iti ureaza succes si respect! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Salut AK.Mattius * Salut Turbatu. Cati ani ai si de unde esti?*Am 14 ani si sunt din Urziceni, judetul Ialomita. Ce te-a facut sa intrii in school instructors?*Vream sa incerc ceva nou, sa fac bani si mai multe alte motive. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors? * In prima zi facem forte multe greseli uitam sa dau /givegun la licenta de gun etc. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors? *AK.Mattius has joined the group School Instructors (invited by TurbaTu). Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema? * Nu am avut acest gand. Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged? * Desigur ca merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged. Ce rank ai in factiune? * Detin Rank 5. Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank? *O bucurie ca am primit rank up si ca ma o responsabilitate mai mare in legatura cu colegii de rank mai mic. O amintire placuta din school instructors? *Prima sedinta, primul rank up. Dar una mai putin placuta? *Cand am platit o amenda. Sugestii pentru factiune? *Sa fie glumeti dar in limita bunului simt, membri de rank 1 sa munceasca etc. Crezi ca oricine poate fii in school instructors? *Nu. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?* Da. Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors? * Forte bine. Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine. * Sa stati in zone aglomerate, sa dati licentele cu teste. Succes tuturor membrilor. School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Salut BlueIceQ Salut TurbaTu Cati ani ai si de unde esti? Am 18 ani si sunt din BucurestiCe te-a facut sa intrii in school instructors? Imi placea foarte mult factiune si am decis sa intru in factiune.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors? Da desigur am luat o amenda de 500k pentru ca am acordat o licenta in loc aglomerat.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors? TurbaTu.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema? NuCrezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged? Desigur este cea mai importanta factiune dupa acest server.Ce rank ai in factiune? 5Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank? Asteptam de mult timp acest rank si am fost fericit cand lam primit.O amintire placuta din school instructors? Am multe amintiri placuteDar una mai putin placuta? Nu am nici o amintire neplacutaSugestii pentru factiune? Da , playeri sa nu incerce sa dea licente fara teste ca pot fii prinsi si sanctionati.Crezi ca oricine poate fii in school instructors? Oricine merita o sansaAcest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? DaCum te simti sa fii considerat o legenta school instructors? Sunt mandru ca am ajuns atat de departe in aceasta factiune.Un sfat celor de rank 1/2 pentru a se descurca mai bine. Sa aibe activitate mai mare daca vor sa faca raportul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.95 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Salut Paradise.Salut JELYZEW. Cati ani ai si de unde esti?Am 16 ani si locuiesc in Galati, un oras foarte frumos. Ce te-a facut sa intrii in school instructors?La inceput tot ce vroiam e sa fac bani, dar am inceput sa-mi placa sa dau licente, sa ajut, sa explic, sa indrum orice player care ma solicita. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?Am fost foarte speriata, si nu numai in prima zi. TurbaTu ma puseses in teste 3 zile si ma temeam sa gresesc. Tin minte ca in prima zi am stat pana la 4 dimineata sa dau licente. Incepea sa-mi placa. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?TurbaTu m-a testat, respectiv invitat. Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?Nu, am tot ce imi doresc aici. Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?Cat timp cat noi respectam si suntem intelegatori, e normal sa primim in schimb acelasi lucru. Ce rank ai in factiune?Detin rank 5. Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?Am fost foarte fericita si sunt in continuare. Sa fi tester e foarte frumos. O amintire placuta din school instructors? Am destul de multe dar discutiile si felul in care ma intelegeam cu ceilalti colegi, frumoase vremuri. Dar una mai putin placuta? Greselile pe care le-amm facut dar cel mai neplacut a fost cand plecau din factiune oameni cu care am ajuns sa ma inteleg foarte bine. Sugestii pentru factiune?Nu am o sugestie anume, dar mi-ar placea sa vad mai multa armonie intre membrii. Crezi ca oricine poate fii in school instructors?Da, dar nu oricine merita. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?Da. Cum te simti sa fii considerat o legenda School Instructors?Super, mai pe scurt. De cand am luat rank 2 mi-am dorit sa ajung aici. Daca as iesii din factiune fara sa-mi fie numele prezent aici as considera tot efortul degeaba. Un sfat celor de rank 1-2 pentru a se descurca mai bine.Nu stiu daca asta ar fi tocmai un sfat dar eu am reusit sa trec prin toate cu rabdare. Si asa cum toti au zis: stati in zone aglomerate (Banca, mall) si dati cat mai multe anunturi; interes trebuie, atat, School instructors iti ureaza succes si respect!Si eu la fel, sa cresti frumos cu Jel si Blu in frunte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.95 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Cati ani ai si de unde esti? Am 18 si sunt din Bucuresti . Ce te-a facut sa intrii in school instructors? Pai imi place sa ajut , sa indrum playerii noi , sa fiu folositor si nu in ultimu rand sa fac bani . Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors? Da , a fost o zi obisnuita pentru mine ca toate celelalte . Fara stres si fara emotii . Cine ti-a acordat invitatia in school instructors? Jeleu. si tot cu el am dat si testul . Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema? Nu. Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged? Eu zic ca da. Ce rank ai in factiune? Rank 5 . Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank? Am simtit fericirea cum mi se urca la cap . O amintire placuta din school instructors? Toate amintiriile sunt placute . Dar una mai putin placuta? Nu am asa ceva . Sugestii pentru factiune? Sa fie mai putin haos si sa se inteleaga toti membrii intre ei . Crezi ca oricine poate fii in school instructors? Oricine isi doreste si vrea , dar trebuie sa se tina de treaba . Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? Desigur. Cum te simti sa fii considerat o legenda School Instructors? Foarte mandru. Un sfat celor de rank 1-2 pentru a se descurca mai bine. Respectatii pe cei cu rank mai mare decat voi , incercati sa fiti mai activi si nu in ultimu rand sper sa ajungeti unde am ajuns si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPZOR Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Salut SkyRemZ!Salut RIPZOR!Cati ani ai si de unde esti?Am 16 ani si sunt din Botosani.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?Vroiam sa incerc ceva nou. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?Da, imi era frica sa nu ma dea afara, la prima licenta am uitat sa cer banii insa nu am fost prins, m-a ajutat RIPZOR.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?Prima data Turbatu, a 2 oara Jeleu si acuma a 3 oara RIPZOR.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?Nu, niciodata.Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?Da.Ce rank ai in factiune?Detin rank 6.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?Am fost si sunt inca foarte fericit pentru ca am primit acest rank. Multumesc RIPZOR.O amintire placuta din school instructors?Roburile, glumele facute alaturi de colegi. Dar una mai putin placuta?Nu am amintiri neplacute.Sugestii pentru factiune?Nu am sugesti pentru factiune, este perfecta.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?Nu chiar oricine.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? Da.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?Ma simt extraordinar.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.Sa aveti grija ce faceti mai ales sa nu faceti DM.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPZOR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Salut Claudiu2010!Salut RIPZOR !Cati ani ai si de unde esti?Am 19 ani si sunt din Suceava.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?Aveam level mic pe atunci si m-am gandit ca o factiune pasnica mi-ar prinde foarte bine pentru inceput.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?Cu greu dar stiu ca ma temeam sa nu gresesc ceva mai ales cand il vedeam pe Jeleu. cat este de nervos.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?Jeleu. mi-a acordat invitatia.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?M-am gandit la un moment dat sa o parasesc insa, gandindu-ma mai bine, am zis ca e pacat sa pierd tot ceea ce am realizat in aceasta factiune.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?Bineinteles, consider ca aceasta factiune este cea mai importanta de pe server.Ce rank ai in factiune?Am rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?Am simtit ca am o putere in plus si ca cineva are incredere in mine.O amintire placuta din school instructors?Sunt multe amintiri placute.Dar una mai putin placuta?Cand am primit singurul FW de cand sunt in aceasta factiune.Sugestii pentru factiune?Nu am nici o sugestie.Crezi ca oricine poate fi in school instructors?Nu oricine, doar membrii care au un limbaj civilizat, sunt la locul lor si care stiu ce inseamna respectul.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? Bineinteles.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?Sunt mandru ca pot fi considerat o legenda.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.Nu incercati sa dati licente fara teste sau cu teste incomplete.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPZOR Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 (edited) Salut Sapilif!* Salut RIPZOR! Cati ani ai si de unde esti?* Am 13 ani si sunt din Seini, o localitate aproape de Baia Mare. Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Este o factiune bine organizata, iar in School Instructors LV am venit cu gandul sa imi fac un viitor. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors? * Da, era o zi normala ca si altele, doar ca aveam o obsesie pe Regulament, il verificam non-stop sa nu fac vreo greseala. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* Prima data Secret., a doua oara TurbaTu, iar a treia oara RIPZOR. Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Nu. Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?* Desigur, School Instructors este o factiune care are o influenta foarte mare asupra serverului. Ce rank ai in factiune?* Detin rank 5. Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* Am simtit ca liderul are incredere in mine si ca am o responsabilitate de a indruma si a ajuta orice membu School Instructors nou. O amintire placuta din school instructors?* Sunt multe amintiri placute alaturi de factiune, mereu dam un [/rob] cu colegii, ne distram, glumim, radem... Dar una mai putin placuta? * Nu am amintiri neplacute alaturi de School Instructors. Sugestii pentru factiune? * Nu am vreo sugestie pentru factiune, insa, totusi as propune o pedeapsa mai aspra pentru cei ce dau licente fara test si isi bat joc de factiune. Crezi ca oricine poate fii in school instructors? * Nu, cand esti instructor dai zilnic de playeri incepatori si trebuie sa ai nervi pentru a le explica tot si a lua totul pas cu pas. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?* Desigur. Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Ma simt foarte fericit sa fiu un membru "Hall of Fame" School Instructors. Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine. * Nu acordati niciodata licente fara test, ascultati de lider / co-lider, iar atunci cand va mai enervati din cauza unui player incepator, nu uitati ca si voi tot de acolo ati pornit. School instructors iti ureaza succes si respect! Edited April 22, 2014 by RIPZOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPZOR Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Salut SPARTAN!* Salut RIPZOR!Cati ani ai si de unde esti?* Am 17 ani si sunt din Oradea.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Voiam o factiune in care sa fac bani si sa ajut jucatorii in acelasi timp.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, n-am dat nici o licenta de frica sa nu gresesc ceva. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors? * RIPZOR, cu care am dat si testul de intrare.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, am fost chemat rank 6 intr-o mafie, dar am facut alegerea buna si am ramas aici.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Normal.Ce rank ai in factiune?* Detin rank 6.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* M-am simtit rasplatit pentru tot ce am facut in aceasta factiune.O amintire placuta din school instructors?* In aceasta factiune am 'crescut' pe server, prea multe momente placute pentru a fi relatate in acest interviu.Dar una mai putin placuta?* Nu am amintiri neplacute, momentele placute petrecute aici m-au facut sa uit acele situatii.Sugestii pentru factiune?* Factiunea este perfecta, orice sugestie ar fi inutila.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Pentru a face parte din aceasta factiune trebuie sa ai in primul rand bunul simt, ceva ce nu toti jucatorii il au.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?* Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Ma simt mandru ca am facut parte din aceasta familie.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Luati in considerare fiecare sfat primit. Mai bine va informati intai, apoi actionati.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPZOR Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 (edited) Interviu Rebe. Buna Rebe! *Buna RIPZOR! Cati ani ai si de unde esti?* Am 17 ani si sunt din Bucuresti.Ce te-a facut sa intrii in school instructors? * Am vrut sa incerc ceva nou, si am vrut neaparat sa intru in School Instructors. Aici mi-am facut multi prieteni, dar si dusmani.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da.. m-am incurcat in comenzi :)).Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* Ripzor :>Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema? * Da, am avut un moment in care nu aveam timp.Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?* Da, logic, suntem factiunea care ofera licentele de care oricine are nevoie.Ce rank ai in factiune?* Detin rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* L-am stresat pe Ripzor, si mi-a dat rank abia dupa sedinta :)). Deci am fost oarecum stresata.O amintire placuta din school instructors?* Sunt o multime, nu am un moment preferat.Dar una mai putin placuta?* Da, cand cei de rank 1 nu aveau respect fata de Lider/Co-lider/Rank 5.Sugestii pentru factiune?* Sa ramana asa cum e acum.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Nu. Trebuie sa ai bun simt, cei 7 ani de acasa si o rabdare cu cei noi pe server.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?* Da.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Ma simt minunat.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Ascultati de Rank 5/Co-lider/Lider.School instructors iti ureaza succes si respect! Interviu Arthur. Salut Arthur! Cati ani ai si de unde esti? *Am 18 ani si sunt din Bucuresti. Ce te-a facut sa intrii in school instructors? *Am vrut sa intru aici deoarece aveam cativa prieteni buni si am vrut sa incerc ceva nou. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors? *A fost frumoasa, m-am incurcat in teste, comenzi insa am reusit sa dau destule licente. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?*SkyremZAi avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?*Nu, nu am avut nicio problema in aceasta factiune, totul este bine organizat.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged? *Da, este cea mai importanta factiune de pe server, fara ea jucatorii nu ar avea licente.Ce rank ai in factiune? *Detin rank 5 aici.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?*Am fost fericit ca am reusit sa ajung la rank 5, fiind a 2-a factiune unde am ajuns la un rank mai mare de 3.O amintire placuta din school instructors? *Sunt destule, nu am una favorita, nu pot spune.Dar una mai putin placuta? *Nu am avut momente neplacute in aceasta factiune.Sugestii pentru factiune? *Nu am alte sugestii, factiunea este foarte bina organizata, nu ai ce schimba la ea.Crezi ca oricine poate fii in school instructors? *Nu, in School Instructors pot intra doar jucatorii ce dau dovada de un comportament exemplar, cu bun simt si foarte rabdatori.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? *Da, sunt de acord.Cum te simti sa fii considerat o legenda school instructors? *Initial, nu credeam ca o sa fiu considerat o legenda School Instructors, ma simt foarte bine datorita acestui lucru.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine. *Ascultati intotdeauna de membrii cu rank mai mare, nu dati licente fara teste si fiti foarte atenti atunci cand acordati licentele.School instructors iti ureaza succes si respect! Interviu Gbz. Salut gbz! *Salut RIPZOR! Cati ani ai si de unde esti? *Am 16 ani şi sunt din Bucureşti.Ce te-a facut sa intrii in school instructors? *M-a determinat faptul că este facţiunea cu cea mai mare influenţă asupra serverului şi că este una bine pusă la punct. Un alt motiv este că mi-a plăcut să ajut playerii oferindu-le licenţe.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?*Desigur, în prima zi am încercat bind-ul pentru licenţe de la colega mea Rebe.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors? *SkyRemZ, pe când era Co-lider.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema? *Nu, şi nu o voi face prea curând.Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?*Binînţeles, această facţiune trebuie respectată pe deplin.Ce rank ai in factiune? *Deţin rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank? *Am primit rank după şedinţă, credeam că nu o să am şansa de a ajunge aşa de sus, mulţumesc lui RIPZOR că mi-a acordat această şansă.O amintire placuta din school instructors?*Atunci când am obţinut rank 5 şi că am primit nişte responsabilităţi.Dar una mai putin placuta? *Atunci când un membru nu ascultă de cei cu grad mai mare.Sugestii pentru factiune?*Este perfectă aşa cum este.Crezi ca oricine poate fii in school instructors? *Nu, în primul rând trebuie să ai cei 7 ani de acasă şi bunul simţ.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord? *Da.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors? *Foarte încântat.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine. *Să nu acorde licenţe fără test şi să asculte de cei cu rank superior. School instructors iti ureaza succes si respect! Interviu Apple9k. Salut Apple9k! *Salut RIPZOR. Cati ani ai si de unde esti?*Am 16 ani si sunt din Vrancea.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?*Am vrut sa intru intr-o factiune pasnica si sa joc alaturi de prieteni.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?*Da, imi era teama sa nu fac vreo greseala.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?*RIPZOR.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?*Da, dar acest lucru nu s-a intamplat.Crezi ca factiunea merita respectu fiecarui cetatean de pe bugged?*DaCe rank ai in factiune?*Am rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?*M-am simtit foarte bine.O amintire placuta din school instructors?*Au fost mai multe amintiri.Dar una mai putin placuta?*Nu exista.Sugestii pentru factiune?*Nu are nevoie de schimbari.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?*Nu toti pot face parte din aceasta factiune.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?*DaCum te simti sa fii considerat o legenta school instructors? *Ma simt foarte bine.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.*Sa asculte sfaturile membrilor de rank mai mare.School instructors iti ureaza succes si respect! Interviu LetSmoke. Salut LetSmoKe! * Salut RIPZOR! Cati ani ai si de unde esti?* Am 15 ani si sunt din Brasov.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Aveam mare nevoie de bani ca sa-mi cumpar o masina, doua dar imi placea sa ajut si jucatorii noi si vechi.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, eram foarte entuziasmat sa dau prima licenta, si foarte atent sa nu gresesc pe undeva.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* SkyRemZ mi-a acordat invitatia cu care am dat si testul de intrare.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, prima oara chiar am parasit factiunea ca trebuie sa invat pentru un examen, iar a doua oara am avut de gand sa ies sa ma alatur altei factiuni.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Da, fiindca suntem o factiune nu ca oricare alta.Ce rank ai in factiune?* Am rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* Am simtit multe, dar pe primul loc este ca liderul are incredere deplina in mine.O amintire placuta din school instructors?* Am multe amintiri placute, dar cele mai bune sunt cand faceam eventuri dupa sedinta.Dar una mai putin placuta?* Nu ai cum sa ai o amintire neplacuta cu acesti colegi si prieteni exceptionali.Sugestii pentru factiune?* Nu am nicio sugestie. Factiunea este buna asa cum este.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Nu. Trebuie sa fie ascultator, rabdator, intelegator si cu bun simt.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://bugged.ro/250 esti deacord?* Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Am fost foarte bucuros cand am auzit, si sunt in continuare cand raspuns acestor intrebari.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Sa se uite la level, pe lista de blacklist si sa fie calmi.School instructors iti ureaza succes si respect! Edited December 26, 2014 by RIPZOR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPZOR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Salut Maky!* Salut RIPZOR!Cati ani ai si de unde esti?* Am 17 ani si sunt din Targoviste.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Aveam multi prieteni deja in factiune la vremea aceea si am vrut sa intru si eu intr-o factiune buna si respectata. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, dadeam cu frica licentele deoarece nu vroiam sa gresesc ceva. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* BlueIceQ m-a invitat pentru prima data in School Instructors. cu el sustinand si testul de intrare in factiune. Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, am vrut sa parasesc factiunea intr-un moment in care factiunea ducea o perioada cam grea, Jeleu avand niste probleme.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Da, aceasta factiune are scopul ei unic, eu consider ca are cea mai mare influenta asupra cetatenilor, deci trebuie sa fie si cea mai respectata.Ce rank ai in factiune?* Am rank 7.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* A fost un moment de fericire pe care nu o poti exprima in cateva cuvinte. O amintire placuta din school instructors?* Am multe amintiri placute in aceasta factiune.Dar una mai putin placuta?* Cred ca amintirile neplacute sunt atunci cand se schimba liderul.Sugestii pentru factiune?* Momentan conduc factiunea, consider ca RIPZOR deja a facut cam tot ce era de facut, nu am ce sa schimb.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Nu, un instructor trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti, trebuie sa fie rabdator, atent si cu capul pe umeri. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://forum.bugged.ro/topic/14710-school-instructors-hall-of-fame/ esti deacord?* Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Ma simt implinit, spun asta deoarece cred ca mi-am facut treaba foarte bine, atat ca membru, cat si acum ca lider. Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Nu am un sfat doar pentru o parte a factiunii, sfatul meu este sa fiti modele pentru ceilalti si sa respectati pe toata lumea care merita.School instructors iti ureaza succes si respect! Edited June 8, 2015 by RIPZOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Salut Cosmy! *Salut Maky! Cati ani ai si de unde esti?* Am 17 ani si sunt din Galati.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Pur si simplu am vrut sa incerc ceva diferit. Si am decis sa intru langa prieteni si sa avem o atmosfera cat mai buna.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, incercam sa fac totul ca la carte. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* SPARTAN.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, aveam ceva probleme in familie si chiar nu mai aveam timp de SA:MP deloc. Dar m-am redresat si nu ma iesit.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Sigur ca da, dupa parearea mea are un rol vital pe server.Ce rank ai in factiune?* Am rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* M-am simtit foarte bine.O amintire placuta din school instructors?* Am o gramada de amintiri placute, mai ales eventurile de dupa sedinta, cele pe care le organiza RIPZOR, era asa frumos. O atmosfera de nedescris.Dar una mai putin placuta?* Cred ca atunci cand m-am certat cu un coleg de factiune :(Sugestii pentru factiune?* Niciuna, factiunea merge struna.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Da, daca au ambitie, orice player poate face o treaba buna in aceasta factiune. Cu mici exceptii.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://forum.bugged....s-hall-of-fame/ esti deacord?* Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Foarte bine, ma simt onorat.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Sa fie foarte atenti, sa verifice intotdeauna /id. Si sa asculte de cei cu rank mai mare.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Salut Vladd!* Salut Maky!Cati ani ai si de unde esti?* Am 19 ani si sunt din orasul Targoviste. Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Aveam prieteni in factiune si vroiam sa intru si eu, am facut aplicatie si am fost acceptat pentru teste. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, eram emotionat deoarece nu vroiam sa fac vreo greseala din prima zi. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* Jeleu m-a invitat pentru prima data in School Instructors. Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, aveam niste probleme cu anumiti membrii la acea vreme. Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Da, aceasta factiune are un scop unic, are o influenta mare asupra jucatorilor, ar trebui sa fie cea mai respectata dupa parerea mea. Ce rank ai in factiune?* Am rank 6.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* Mi-am dat seama ca lider-ul are incredere in mine si am cunostinte despre aceasta factiune, eram foarte fericit. O amintire placuta din school instructors? * Am foarte multe amintiri placute in aceasta factiune, ar dura mult sa le enumar. Dar una mai putin placuta?* Probabil cand am iesit din cauza un fost lider.Sugestii pentru factiune?* In acest moment aceasta factiune nu ar avea nevoie de schimbari, RIPZOR a facut cam tot ce era de facut, iar Maky face o treaba foarte buna.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Nu, un intructor are nevoie de anumite calitati, sa fie respectuos, cu capul pe umeri, sa aibe un limbaj civilizat, un comportament exemplar si cu cei 7 ani de acasa. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://forum.bugged....s-hall-of-fame/ esti deacord?* Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors? * Sunt foarte fericit, ma bucur foarte mult, simt ca mi-am facut treaba foarte bine de la inceput pana in acest moment in School Instructors. Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Nu cred ca pot da un sfar, dar sa fie membrii model ca sa ajunga si ei aici. School Instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Salut SAE!*Salut Maky!Cati ani ai si de unde esti?* Am 18 ani si sunt din Buzau.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Prima data am vrut sa intru cu scopul de a incerca o factiune la care am vazut ca sunt oameni seriosi si respectuosi.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, eram un pic cam panicat, imi aduc aminte ca aveam probleme cu bindul...Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* Ripzor.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, in general am fost presat de timp iar inactivitatea mea dorea a fi mai proieminenta.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Desigur, ea este printe cele mai role-play factiuni ale serverului...asta ii ofera unicitatea de care da dovada mereu.Ce rank ai in factiune?* Am rank 2.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* Mandru de colegii pe care ii aveam in acel moment.O amintire placuta din school instructors?* O singura amintire nu am, insa am mult mai multe.Dar una mai putin placuta?* In fiecare paradis se gaseste pereti pictati cu sange din iad.Sugestii pentru factiune?* Niciuna, factiunea e perfecta.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Desigur, daca respectivul este suficient de sigur pe el.Acest live indirect va aparea public la sectiunea <a href="/">http://forum.bugged....ll-of-fame/</a>esti deacord? * Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Legenda nu poate reprezenta persoana, ci doar faptele de care a dat dovada acea persoana.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Sa asculte de cei cu rank mai mare, daca respecta modul de dat licente, nu vor avea de ce sa le fie frica.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Salut .Seby!* Salut Maky!Cati ani ai si de unde esti?* Am 17 ani si sunt din orasul Oradea.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Imi placea activiatarea membrilor din school intructors, am aplicat de mai multe ori si intr-o zi am fost acceptat pentru teste. Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, eram putin stresat si aveam emotii ca nu cumva sa gresesc si sa iau faction warn. Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* SPARTAN m-a invitat pentru prima data in School Instructors. Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Da, am avut odata probleme si nu am mai aveam timp sa imi fac raportul in factiune.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Eu zic ca da, pentru ca factiunea are o influenta mare asupra serverului, bineinteles pentru jucatori. Dupa parerea mea ar trebuii respectata de catre fiecare jucator.Ce rank ai in factiune?* Detin rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* In acel moment m-am bucurat si am simtit ca merit acest rank si ca am experienta in factiune. O amintire placuta din school instructors? * Am multe amintiri placute alaturi de membri factiuni, sunt multe sa le enumar pe toate. Dar una mai putin placuta?* Daca stau si ma gandesc, amintiri neplacute nu prea am avut.Sugestii pentru factiune?* Acum in momentul de fata factiunea este pe picioarele ei, cum a fost si pana acum dar vreau sa spun ca ar trebui sa ramana tot asa pentru ca liderul Maky alaturi de co-lideri SAE si Vladd fac o treaba buna care ma impresioneaza.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Nu chiar, un jucator ca sa poata fii intructor trebuie sa facut pentru aceasta factiune adica sa stie cum sa se comporte cu clienti si sa stie in ce stil se acorda o licenta pentru a face jucatorul sa inteleaga. Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://forum.bugged....s-hall-of-fame/ esti deacord?* Bineintels, sunt de acord.Cum te simti sa fii considerat o legenda school instructors? * Ma simt foarte bine si sunt foarte fericit pentru ca am ajuns o legenda in school insctructors si consider ca merit pentru ca nu ma parasit factiune si pentru ca am ajuns pana aici. Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* As putea sa le dau un sfat, cum ar fii sa fie corecti in factiune si sa respecte jucatori de pe server si membri factiuni pentru ca daca asculta acest spar pot ajunge si ei o legenda.School Instructors iti ureaza succes si respect! *Salut Maky! Cati ani ai si de unde esti?* Am 18 ani si sunt din Curtea de Arges.Ce te-a facut sa intrii in school instructors?* Mi-a placut foarte mult activitatea si organizarea acestei factiuni.Iti mai aduci aminte cum a fost prima zi ca membru School Instructors?* Da, eram cam speriat, dar dupa ce am acordat cateva licente acordate am vazut ca pot sa ma descurc.Cine ti-a acordat invitatia in school instructors?* Maky.Ai avut in gand sa parasesti factiunea dintr-o anumita problema?* Nu, inca din prima zi, mi-am propus sa ies din aceasta factiune doar daca o sa primesc WIPE.Crezi ca factiunea merita respectul fiecarui cetatean de pe bugged?* Desigur, ea este cea mai importanta factiune de pe server, fara licentele acordate de noi, celelalte factiuni nu ar exista.Ce rank ai in factiune?* Am rank 5.Ce ai simtit atunci cand ai primit acel rank?* M-am simtit super bine, pur si simplu nu stiam ce sa mai fac.O amintire placuta din school instructors?* Pana in momentul de fata am doar amintiri frumoase, colegii sunt super de treaba.Dar una mai putin placuta?* Imi aduc aminte cand am oferit o licenta de fly, desi am dat testul pentru unu de gun, m-am simtit foarte prost in acel moment, pur si simplu imi venise sa renunt la samp.Sugestii pentru factiune?* Niciuna, factiunea e perfecta.Crezi ca oricine poate fii in school instructors?* Desigur, este o factiune in care te poti descurca foarte bine daca ai bunul simt si ii respecti pe ceilalti.Acest live indirect va aparea public la sectiunea http://forum.bugged....ll-of-fame/esti deacord? * Desigur.Cum te simti sa fii considerat o legenta school instructors?* Legenda este mult spus, eu ma simt bine ca am reusit sa primesc rank 5 si ca pot sa ajut serverul prin licentele pe care le ofer.Un sfat celor de rank 1 2 pentru a se descurca mai bine.* Sa asculte de cei cu rank mai mare, sa nu le fie frica sa le ceara ajutorul si sa aiba bunul simt.School instructors iti ureaza succes si respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts