RYUDOBOSS Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Nick-ul tau: DANKEBAWSNick-ul celui reclamat: Time_CrossDetalii (+ poze, video, etc.): Astazi la ora 12:33 am fost banat de catre adminul Time_Cross pe motiv de aim, si in acelasi timp am primit 100 FP. Stiu ca suna ciudat, dar am si multi martori cand i-am spus adminului Time_Cross ca o sa ii fac post fiindca abuzeaza de functia lui, face DM pe la 2 noaptea, se duce in SF pe cladiri cu Raw_Cross si Nexus_Cross si fac DM, cand sa ii omoram, acest admin foloseste /areaheal, si noi ne straduim degeaba.. Dar nu e asta punctul, punctul e ca am vrut sa ii fac reclamatie pentru acest abuz, iar el cred ca a vrut sa ma "linisteasca" dandu-mi ban. Acum astept sa ii vad dovada, dar citez ce a spus Tibi : "Nu puteti bana un jucator cu dovezi mediocre de 10 secunde.." asa ca astept un video detaliat, si sa nu fie o faza care dupa parerea voastra am avut aim. Daca intr-adevar nu ati avut dovezi suficiente pentru ban, cer unui owner sa imi scoata ban-ul si sa imi stearga FP-ul. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kVX0Ikkix50&feature=player_embedded Se vede destul de clar cum iti sare tinta. De 3 ori. Si daca dai /q si daca nu dai, tot la fel de clar se vede cum iti sare tinta. Time_Cross - nu primeste nimic. Banul ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.