Jump to content

Reclamatie Time_Cross - Ban aiurea.

RYUDOBOSS

Recommended Posts

Nick-ul tau : DANKEBAWS

Nick-ul celui reclamat : Time_Cross

Detalii (+ poze ) : Deci, el mi-a dat ban pentru o dovada de acum o luna, cand inca eram in Ballas :

si pe care Shad0w a postat-o ca dovada la reclamatia facuta cu 2 minute in urma. 

Si in al-2lea video, se vede ca mi-ati dat /aimtest pe mine, Kimura a primit slap si eu m-am invartit in spate, nu mi-a sarit tinta, + ca video-ul nici 10 secunde cu "faze cu aim" nu are.

Shad0w, te rog sa nu iti mai protejezi adminii care abuzeaza de functia lor urat rau de tot (toate departamentele stiu astea), ei fac DM, DB 24/24 iar noi cand mergem dupa ei ne dau kick / ameninta cu ban. Sau pur si simplu isi dau /heal...

Daca a gresit trebuie sa fie sactionat. Eu am primit ban fiindca am tras odata cu MP5 in kim si dupa m-am invartit in spate :) daca intr-adevar aveam aim ma invarteam direct, fara sa mai incarc in timp ce invart, stiam ca voi primit /testaim fiindca Kimura m-a avertizat si pe skype (vorbeam cu el in acel moment) ca sunt sub "supraveghere" si voi credeti ca as fi bagat aim?

Citez : " Dovezile sunt valabile doar 24 de ore, daca au mai mult, sunt degeaba ( nu e scris chiar asa, dar punctul e ca poti folosi o dovada MAXIM 24 de ore).

P.S : Cu dovada postata de mine mai sus, am mai fost banat odata! Nu cred ca puteti bana un jucator de 20 de ori cu aceeasi dovada.

Raspuns @ : Daca intr-adevar credea ca am aim, putea sa imi dea ban pe moment, nu poti folosi "dovezi" de pe 8.06 ca sa banezi pe 14.06 doar fiindca te simti amenintat ca iti fac post. E tot o reclamatie, cu dovezi valabile 24 de ore, nu 2 saptamani

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.