TurbaTu Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Salut, Ma gandeam ca ar trebuii sa fac si eu un event pe acest server. Avand in vedere ca sunt relativ nou m-am gandit la ceva amuzant dar totodata enervant. M-am gandit la un event Last Man Standing cu cateva reguli in plus. Eventul LMS se va tine intr-un spatiu foarte ingust La event o sa poti intra de mai multe ori, asta incurajeaza run-ul prin business. Eventul se tine la ora 15:30 Premiul nu este nici foarte mare, nici foarte mic. La event este permis cu oricefel de arma/drog Posibilitate de a lua viata de la automatele din biz. Ca sa nu existe probleme cum ca "x" a intrat de 20-50 de ori, la ora 15:40 o sa inchid biz-ul, si ultimul care o sa ramana in viata in biz, va castiga. Va astept la ora 15:30 in 24/7 de langa Peco (*LS*) Premiul depinde de numarul de playeri care o sa vina. Oricum, nu va fi mai mic de: 1.500.000$$ \------------------------------ EVENTUL SE POATE REPETA -------------------------------/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouby Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Prticip Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Prticip Imi pare rau, aman eventul deoarece ZippoXV face el Last Man Standing la ora 15:25 la event Place... Dute acolo daca vrei. PS: Se poate da Topic Closed + Delete.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.