dariusic20 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Nick-ul tau:DariuselLevel-ul detinut: level 6 dar am 24/20Nick-ul celui reclamat: maverick17O descriere a situatiei:ma duceam pe banda mea si dintr-o data se baga el like a Bo$$ in mineDovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYUDOBOSS Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 De asta se ocupa cei din Police Department, nu se fac reclamatii pentru asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariusic20 Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 pai am duceam pe strada si s-a bagat in mine si am pierdut masina din spate Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYUDOBOSS Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 pai am duceam pe strada si s-a bagat in mine si am pierdut masina din spate Nu conteaza, aici faci reclamatie unui civil daca : 1. Face DM / DB pe tine. 2. Te injura / jigneste. 3. Da /q la somatii (nu e cazul tau fiindca nu faci parte dintr-un departament) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nu conteaza, aici faci reclamatie unui civil daca : 1. Face DM / DB pe tine. 2. Te injura / jigneste. 3. Da /q la somatii (nu e cazul tau fiindca nu faci parte dintr-un departament) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.