Jump to content

Bug - dispariţie maşini & apariţie la /findcar

Justin.Capone

Recommended Posts

Descriere Bug: Am fost afk, şi mi-au disparut maşinile de la locul unde erau parcate (nici urmă de ele), iar când am dat /findcar pe ele, au apărut una câte una.

Dovezi:

http://www.youtube.com/watch?v=zCk8qHDAd-U

Probabil nu mai erau tow, si din cate stiu eu, odata ce dai /findcar se da automat si tow, deci nu e bug, pur si simplu masinile nu erau spawnate.

Probabil nu mai erau tow, si din cate stiu eu, odata ce dai /findcar se da automat si tow, deci nu e bug, pur si simplu masinile nu erau spawnate.

Nu, asta e faza, la /findcar nu se dă towcar automat. Aşa nu prea ar mai avea sens comanda.

Nu, asta e faza, la /findcar nu se dă towcar automat. Aşa nu prea ar mai avea sens comanda.

Eu cand am modificat un gamemode am gasit si scripturi care dadeau automat /towcar cand dadeai /findcar, in fine, ramane de vazut ce zice si Shad0w daca e bug sau nu.

Masinile sunt despawnate daca nu-s folosite de nimeni 2 ore, pentru a evita lagul.

Cand folosesti /findcar pe o masina despawnata, masina este respawnata in joc.

Nu e niciun bug.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.