Traianus_Decebalus Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nick-ul tau:Traian BasescuNick-ul celui reclamat:Ionut.Xc lider GroveDetalii (+ poze, video, etc.):Pai eram la pd si am dat /me traian basescu tia fura 100000 din cont dupa face ionut.xc la mine se scrie ti-a analfabetule si ma jignit http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/o72cwkpcr/d70e4a5b/ Ionute nare nicio legatura cu ce spui faci asta numai sa nu ti se intample ceva asa faci la toate relcamatiile jalnic Tibi tu decizi daca il sanctionezi sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut.X Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Poi da, cum ai scris pe server "tia" , asa ai scris si aici "tia". Ti se pare ca ortografia este punctul tau forte? Te inseli. Nici macar nu discutam cu tine, dar nah. Daca te-ai simtit cu musca pe ca.ciula, acum sa nu te las traumatizat de ce-a ce ti-am spus. Am gasit si ceva pe net care te-ar putea ajuta. Are atât de multe greșeli textul ăsta încât chiar îmi este milă de prostul care l-a conceput. Greşit -> Corect ceti place -> ce-ţi place (ce îţi place)las strange -> l-aş strânge (aş strânge pe el)iasi zice -> i-aş zice (aş zice lui)sar fi despărţit -> s-ar fi despărţitcum ai faceo -> cum ai face-o (cum ai face pe ea)sarutandute -> sărutându-tenui adevarat -> nu-i adevărat (nu este adevărat)tia placut -> ţi-a plăcut Deja mi s-a acrit de comportamentul asta de mahala, de prost crescut care una/doua fac reclamatie la lider. Poate daca o sa va spun mereu crudul adevar, o sa va pocaiti si o sa va vedeti de treaba voastra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 [...] Pai eram la pd si am dat /me traian basescu tia fura 100000 din cont[/...]Si unde e dovada ca ai scris asta? N-am cum sa stiu sigur ca a vorbit cu tine, daca nu dovedesti ca s-a referit la tine. Daca ai poza cum ca ai scris tu cand te-a jignit, trimite-mi-o pe PM. Pana atunci Ionut.Xc ramane cu un avertisment la lider pentru limbaj care nu e demn de un lider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.