Jump to content

Reclamatie Ionut.Xc

Traianus_Decebalus

Recommended Posts

Nick-ul tau:Traian Basescu
Nick-ul celui reclamat:Ionut.Xc lider Grove
Detalii (+ poze, video, etc.):Pai eram la pd si am dat /me traian basescu tia fura 100000 din cont dupa face ionut.xc la mine se scrie ti-a analfabetule si ma jignit

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/o72cwkpcr/d70e4a5b/

Ionute nare nicio legatura cu ce spui faci asta numai sa nu ti se intample ceva asa faci la toate relcamatiile jalnic

Tibi tu decizi daca il sanctionezi sau nu

Poi da, cum ai scris pe server "tia" , asa ai scris si aici "tia". untitled.png

Ti se pare ca ortografia este punctul tau forte? Te inseli.

Nici macar nu discutam cu tine, dar nah. Daca te-ai simtit cu musca pe ca.ciula, acum sa nu te las traumatizat de ce-a ce ti-am spus.

Am gasit si ceva pe net care te-ar putea ajuta.

Are atât de multe greșeli textul ăsta încât chiar îmi este milă de prostul care l-a conceput.

Greşit -> Corect

ceti place -> ce-ţi place (ce îţi place)
las strange -> l-aş strânge (aş strânge pe el)
iasi zice -> i-aş  zice (aş zice lui)
sar fi despărţit -> s-ar fi despărţit
cum ai faceo -> cum ai face-o (cum ai face pe ea)
sarutandute -> sărutându-te
nui adevarat -> nu-i adevărat (nu este adevărat)
tia placut -> ţi-a plăcut

Deja mi s-a acrit de comportamentul asta de mahala, de prost crescut care una/doua fac reclamatie la lider. Poate daca o sa va spun mereu crudul adevar, o sa va pocaiti  si o sa va vedeti de treaba voastra.

[...] Pai eram la pd si am dat /me traian basescu tia fura 100000 din cont[/...]

Si unde e dovada ca ai scris asta?

N-am cum sa stiu sigur ca a vorbit cu tine, daca nu dovedesti ca s-a referit la tine. Daca ai poza cum ca ai scris tu cand te-a jignit, trimite-mi-o pe PM. Pana atunci Ionut.Xc ramane cu un avertisment la lider pentru limbaj care nu e demn de un lider.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.