Davidutzu Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nick-ul tau: Davidutzu. Nick-ul celui reclamat: JoinT. Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.): Pai m-a rugat acum aproape 2 saptamani sa ii imprumut o suma de 20kk! Eu i-am dat si mi-a zis ca imi va da inapoi 22 de kk pana marti(11 iunie 2013) sau cel tarziu pana miercuri(12 iunie 2013)! Nu am mai primit nimic si cand incerc sa il sun nu imi raspunde, chiar daca el are activitate pe server(a spart banca si l-am sunat si dupa si tot nu a raspuns) Nu am facut cererea mai repede deoarece am avut un program foarte incarcat si chiar nu am avut timp! (sunt clasa a VIII-a si am examen + ca am avut banchet). Mai aveam de fata si pe cei on din Paramedic, inclusiv @@ZippoXV care ar putea zice ca asa s-a intamplat. Sper sa imi recuperez cei 20kk! Este o suma care e destul de marisoara! In screenshot se va vedea ca eu i-am trimis banii dupa ce el mi-a zis ca imi va da inapoi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiq Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Staff`ul bugged nu se ocupa cu imprumuturi! O faci pe propriul risc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidutzu Posted June 15, 2013 Author Share Posted June 15, 2013 Da frate... Dar nu mi se pare normal! Adica ar trebui sa fie macar pentru sumele de peste 5kk! Nu stiu zic si eu! 20kk este o suma nu oarecare! Va rog sa ma ajutati sa imi primesc banii inapoi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
far0 Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Cand da-i bani cuiva, o faci pe propria raspundere, buGGed nu raspunde de banii tai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nu ne bagam la imprumuturi. Joint - nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.