Jump to content

[SUGESTIE]BANCA

MirceA

Recommended Posts

Descriere Sugestie: Deci sa se implementeze o comanda prin care playerii sa poate face o datorie la banca. Exemplu :

Iau datorie 300k. In maxim 2 zile trebuie sa-i inapoiez cu o dobanda de 10% ( deci 330k ). Operatiunile de genul asta sa se poate face doar la banca din LV. Daca nu platesti vei intra in jail 30 minute la fiecare jumatate de ora ( iesi si intri iar peste 30 minute ). Tranzactiile se pot face in functie de level.

# level 5 (minim) : 600k

# level 6-8 : 900k

# level 9-11 : 1,5kk

# level 12-14 : 3kk

# level 15 : 6kk ( suma maxima care poate fii extrasa ca si datorie )

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Zilnic vezi foarte multi playeri care vor sa se imprumute de sume de bani de la alti playeri. Multi dau bani acelor persoane iar apoi nu-i mai primesc inapoi din diferite motive. Astfel, fiecare ar putea sa faca un imprumut, fiind obligat sa dea banii inapoi.

Păi da aşa fac în fiecare zi şi stau juma de ora în fiecare zii şi tot aşa ..

Oricum tare sugestia BRAVO!

Nu juma' de ora in fiecare zii. Iesi de la inchisoare( dupa ce ai stat 30 de minute) iar peste 30 de minute vei intra automat iar. Si tot asa pana cand vei achita suma.

Ar fi foarte urat.

Uite un exemplu. m-am imprumutat azi in banka de 3 milioane. si mi se strica PC dupa. cand il repari de unde fac eu 3 milioane in 30 de minute ?

Esti foarte pesimist. Gandeste-te doar care sunt sansele sa se intample asa ceva ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.