Jump to content

O zi obisnuita in PD

DeeJays
 Share

Recommended Posts

Da singura ta greseala este:In regulament zice odata la 3 secunde iar tu faci 3 somatii la 3 secunde.Daca vii vreodata dupa mine iti fac post :)) Si nu glumesc ;).In fine dar asta nu e ceva de pus ca na mare lucru 2 arestari si 1 kill......

Subiect-ul video-ului: Dupa wanted

O scurta prezentare: O zi obisnuita de a mea in PD :))

Link catre filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=WDL5fR5cuSk&feature=youtu.be

Altu care se face de ras singur :)). Ma frate ce drq? Somatiile se dau intre interval de minim 3 secunde, iar daca nu se preda dupa TREI somatii ori il omori, ori w6 runner. Tu dadeai somatii fara numar fara numar =)). Oricum bun filmul, cam asa e viata de politist. Bafta

Altu care se face de ras singur :)). Ma frate ce drq? Somatiile se dau intre interval de minim 3 secunde, iar daca nu se preda dupa TREI somatii ori il omori, ori w6 runner. Tu dadeai somatii fara numar fara numar =)). Oricum bun filmul, cam asa e viata de politist. Bafta

Vorbea ala care a luat uninvite la 10 minute dupa ce a intrat intr-un departament.

huehuehue.

Nu va inteleg ce tot criticati?? Mai intai uitati-va la voi dupa sa criticati pe altii :|  Eu somez asa rapid deoarece voi sunteti animale: Ori dati /q, ori fugiti si nu am tmp sa fac poze, ori trageti si la fel nu am timp sa fac poze ;) Asa va somez de 4-5 ori si daca nu raspundeti kill, daca fugiti pe jos kill, daca fugiti cu masina w6 runner!!! ;)

EDIT: Video a fost sters, din cauza unor conflicte legate de dreptul de autor al melodiilor de la radio bandit !!!!

Puteti da T/C

Edited by DeeJays

• 3 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.