Regnator Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 M-am uitat peste regulament și sincer, e okay, am câteva mici ajustări, propuneri.. Informatii legate de circulatie:◕Pentru condus neregulamentar (contrasens) se face un screenshot(F8) iar apoi se someaza persoana care a incalcat regulile de circulatie. Daca aceasta nu opreste la 3 somatii se acorda wanted 3 (/su NUME 3 condus neregulamentar) iar mai tarziu daca este prins i se confisca si carnetul.◕In schimb daca aceasta opreste, i se explica detaliat si frumos pentru ce a fost oprit iar apoi i se spune sa dea /handsup pentru a i se confisca permisul.◕Daca persoana refuza sa dea /handsup i se acorda wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin) si apoi se duce la /arrest.-daca refuza sa fie arestat, se omoara cu wanted-ul avut-daca fuge cu orice vehicul, se acorda wanted 6 pentru 'runner'-dupa ce intra in puscarie, i se confisca si carnetul de conducere.◕Cei care sunt prinsi cu NOS sunt amendati cu 25000$ (/ticket NUME 25000).Acestia trebuia sa dea /handsup pentru a primi amenda. Cei care nu vor sa dea /handsup primesc wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin). ◕Cei care sunt prinsi cu farurile stinse (nu sparte) dupa ora 20:00 sunt amendati cu 15000$. La fel ca si mai sus, acestia trebuiesc sa dea handsup iar daca acestia refuza sa o faca, li se acorda wanted 3, si nu li se mai da nicio amenda. Cred că sunt singurul care s-a bucurat când i-a fost suspendat permisul și respect polițistului care chiar și-a făcut datoria că e UN HAOS în oraș! Propun un sistem similar cu warn-ul, dar cu 3 puncte de penalizare (care se șterg în 2 zile de la data primirii lor). E mult? Păi să aibă taxiurile și busurile ROSTUL LOR, că acum pe toți îi doare-n bască. condus pe contrasens = 3/3 -> suspendat pe 2 zile, NU 2 ore.+amendă accident care s-a soldat cu victime (DB) = 3/3+amendă condus imprudent (tăiat curbe, lovit stâlpi) = 1/3+amendă cine parchează neregulamentar(în față la bank, cnn etc.) de asemenea primește 1/3. D-aia există parcări! De asemenea, propun ca de fiecare dată când dai permisul (după suspendare, nu pentru înoire) prețul să fie dublu. Până acum nu am văzut pe nimeni să dea amendă pentru NOS, faruri etc. Ce mai propun e înfințarea unui sub-departament al PD, anume rutieră, care te va asista și îți va da permisul (după ce ți s-a suspendat), Am zis că prețul se dublează, diferența de bani merge în buzunarul polițistului care îți asistă. El poate să confirme că ai luat carnetul (dacă un bou intră în tine să te pice) și i-l poate suspenda lui. Cred că e mai aproape de real-life și roleplay astfel. +1 dacă sunteți de acord, comentați și voi, veniți cu adăugiri, etc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBoRn Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Bă, nu e rău ce-ai zis tu, dar nu cred că se va pune în aplicare. Cred că e de ajuns faza cu confiscarea carnetului pentru 2 ore :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regnator Posted June 15, 2013 Author Share Posted June 15, 2013 Bă, nu e rău ce-ai zis tu, dar nu cred că se va pune în aplicare. Cred că e de ajuns faza cu confiscarea carnetului pentru 2 ore :-? Merci, mi se pare că e prea ușor de obținut permisul, măcar parte din ce am zis să fie aplicat.. e roleplay, deci încerc să mă port cât mai aproape de realitate :D... până vine unu de pe contrasens și mă lovește.. Sau măcar să fie polițiștii mai axați pe circulație... nu prea sunt interesați.. Ar mai fii o treabă, să pună radare, dar nu 50km în oraș, dacă mergi peste 130 în oraș, iei 1/3 sau amendă de vreo 50k (să se simtă!) În afară ai voie cu cât vrei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Tkd Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Dupa parerea mea, ar fii o idee buna ca politistii sà poata pune radare in oras si pe autostrada. Pur si simplu cred ca e o idee geniala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Bă, nu e rău ce-ai zis tu, dar nu cred că se va pune în aplicare. Cred că e de ajuns faza cu confiscarea carnetului pentru 2 ore :-? Sunt de aceasi parere cu endz0r PS : @@Regnator Ai mare dreptate, dar cine stie sa joace ROLEPLAY !? Se pare ca NIMENI nu prea stie:-j! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÇЯÏSCÚÚÜ. Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 (edited) Bravo, frate. Imi place de tine esti RP. Mai vad si eu destia ca tine care vor sa faca ceva ca lumea.Insa nu cred ca avem playerii potriviti.Si eu m-am gandit la un server mai RP, dar nu stiu ce sanse avem. Edited June 15, 2013 by CRISCUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Hai sa incercam sa-l facem CAT MAI RolePlay Serveru, da nu prea avem cum doar 2-3 oameni din 500.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regnator Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Bravo, frate. Imi place de tine esti RP. Mai vad si eu destia ca tine care vor sa faca ceva ca lumea.Insa nu cred ca avem playerii potriviti.Si eu m-am gandit la un server mai RP, dar nu stiu ce sanse avem. Merci, păi asta e ideea și farmecul, încet încet să schimbăm atmosfera și gameplayul.. Hai sa incercam sa-l facem CAT MAI RolePlay Serveru, da nu prea avem cum doar 2-3 oameni din 500.. Trebuie aduse mici modificări.. Eu am mai încercat să intru-n PD când aveam level mai mic și vroiam să mă axez pe asta mai mult (rutieră) dar văd că s-a pus mult accent nu pe interesul în joc ci pe cine are PC-ul deschis mai mult... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Da, ai dreptate:-j! Dar n-ai ce face...asta-i Romania.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Server-ul este 'RPG' dar...nu prea vad nimic RP pe server, foarte nasol. Ideea ta este foarte buna. (i like) Dar nu cred ca se va "aplica". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kZk. Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Bă, nu e rău ce-ai zis tu, dar nu cred că se va pune în aplicare. Cred că e de ajuns faza cu confiscarea carnetului pentru 2 ore :-? E bine ce zici tu dar şi marta zice foarte bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts