Jump to content

Martaz Service Company

Martaz.
 Share

Recommended Posts

Mersi pentru comment-urile "frumoase" ;)) dar vreau sa va "reamintesc" oarecum..ceva.

Ideea cu service-ul a fost a lui "ALEXBAWS" din cate am vazut...deci eu m-am inspirat oarecum de la el.

Ca sa nu-mi aud vorbe dupa...

Stai linistit daca il vad pe el helper ma bat.

1.Are 2/3 FW la lider

2.Cum sa faci DM in functia de lider si sa ai un limbaj neadecvat.

Nu este momentul potrivit ca sa-ti dau replica..dar nu ma pot abtine, si nu prea suport virginii' de 12 anisori ca tine.

Deci.

Cand am luat acele 2 warn-uri la lider, le-am luat din "propria initiativa" (pe romaneste - eu am vrut sa le iau ca sa-mi scoata liderul) Dc? Pentru ca eram foarte nervos in privinta unei 'chestii' si asta a fost.

Dar dupa m-am razgandit, si-am revenit la normal.

PS: Mi-au expirat warn-urile la lider.

Helper stai linistit, nu cred ca voi lua.

ON: Logout mersi.

Nu este momentul potrivit ca sa-ti dau replica..dar nu ma pot abtine, si nu prea suport virginii' de 12 anisori ca tine.

Deci.

Cand am luat acele 2 warn-uri la lider, le-am luat din "propria initiativa" (pe romaneste - eu am vrut sa le iau ca sa-mi scoata liderul) Dc? Pentru ca eram foarte nervos in privinta unei 'chestii' si asta a fost.

Dar dupa m-am razgandit, si-am revenit la normal.

PS: Mi-au expirat warn-urile la lider.

Helper stai linistit, nu cred ca voi lua.

ON: Logout mersi.

+1 Martaz.

De ce?

In primul rand iti multumesc ca i-ai rezervat drepturile lui ALEXBAWS.

In al-2lea rand, faci foarte multe video-uri / proiecte pentru comunitate. Si chiar meriti helper.

Felicitari.

+1 Martaz.

De ce?

In primul rand iti multumesc ca i-ai rezervat drepturile lui ALEXBAWS.

In al-2lea rand, faci foarte multe video-uri / proiecte pentru comunitate. Si chiar meriti helper.

Felicitari.

Nu stiu daca merit sau nu Helper, dar eu sunt putin cam "om", adica?

Adica indiferent de "grad-ul" pe care il am (in momentul de fata: Lider)..eu nu ma ASCUND DUPA DEGET si nu ma 'prefac' (cum fac altii ;O)

Spun intodeauna 'VERDE-N FATA' daca ma intelegi.

PS: Esti cam genul meu. =)) Stii foarte bine ca in unele topic-uri te 'laud' iar in altele nu.(la fel si tu) iar asta imi 'place' ;))

Gata cu offtopic.

ciuz

Nu stiu daca merit sau nu Helper, dar eu sunt putin cam "om", adica?

Adica indiferent de "grad-ul" pe care il am (in momentul de fata: Lider)..eu nu ma ASCUND DUPA DEGET si nu ma 'prefac' (cum fac altii ;O)

Spun intodeauna 'VERDE-N FATA' daca ma intelegi.

PS: Esti cam genul meu. =)) Stii foarte bine ca in unele topic-uri te 'laud' iar in altele nu.(la fel si tu) iar asta imi 'place' ;))

Gata cu offtopic.

ciuz

*NOTE: Eu laud doar pe cine merita si cand merita. ;) Si indiferent in ce pozitie as fi, nu ma las depasit de nimeni daca intelegi :) Eu zic pe fata ce am de zis.

• 3 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.