Jump to content

[GHID] "Fisherman" - Cel mai banos job!

Mr.Jaks
 Share

Recommended Posts

Bravo Jaks. Ai depus o munca foarte buna. Este ajutator pentru cei noi, care nu stiu ce face acest job. Eu sincer nu am avut, decat o singura data acest job, si nu stiam ce sa fac.

Inca odata felicitari pentru munca depusa. +1

Bravo Jaks. Ai depus o munca foarte buna. Este ajutator pentru cei noi, care nu stiu ce face acest job. Eu sincer nu am avut, decat o singura data acest job, si nu stiam ce sa fac.

Mersi.

P.s: Daca ai stii cate amintiri am cu jobu asta. <3

Bravo Jaks. Ai depus o munca foarte buna. Este ajutator pentru cei noi, care nu stiu ce face acest job. Eu sincer nu am avut.

@@Mr.Jaks Ca pe vremiurile bune, ai ce fain era Fisherman inainte, acum nu prea , ca nu mai merge nimeni la peste, Succes celor care merg la peste, pescarii !

Ai+1

@@Mr.Jaks hai la un peste..

Pe acest server nu am fost niciodata fisherman dar daca Mr.Jaks si Deniis sunt "pescari" inseamna ca nu asa de plictisitor. De la mine ai +1 :)

Ai dreptate;) Daca @@Deniis & @@Mr.Jaks suntem la peste, nu ratati ocazia ! avem amandoi un 24/7 Deschis NON-STOP Si intrarea este ieftina, deci , haideti la gratare , vine varaaaaaa!

Mergem la plaja ! 

PS: Doar cand revine hostu'=)).

Ai dreptate;) Daca @@Deniis & @@Mr.Jaks suntem la peste, nu ratati ocazia ! avem amandoi un 24/7 Deschis NON-STOP Si intrarea este ieftina, deci , haideti la gratare , vine varaaaaaa!

Mergem la plaja ! 

PS: Doar cand revine hostu'=)).

Voi ati speriat clientii mei.

Entrance Fee: 100$ la mine !

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.