Jump to content

Propunere Economie

Re3D

Recommended Posts

Descriere sugestie: Propun ca Economia sa scada cu un zero sau doua.

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul:

1.Ar fi mult mai RP,asa o masina ieftina ar fi cam 30,000$ nu 3kk.

2.Dupa parerea mea economia e mult,mult prea mare asa ca m-am gandit la aceasta prounere care mi se pare ca ar fi mult mai realistica nu cred ca un trabant costa 1 milion de dolari in realitate.

Contra' date=' n-are rost frate iti e greu sa faci banii?

[/quote']

Am si eu o intrebare tu gandesti inainte sa faci un post? macar te-ai chinuit sa citesti tot ce am scris eu? am zis ca toata economia absolut toate preturile sa scada cu 1/2 de zero adica un infernus in loc de 70kk o sa fie 700k sau 7kk inclusiv banii pe care ii avem la noi adica sa zic din 5kk o sa avem 50k sau 500k.

Am facut aceasta propunere pentru ca ar fi mult mai Role Play nu toate serverele au economia aceasta si zic ca ar fi mult mai RP ca o masina sa fie cam car ar trebuii sa fie in realitate.

Chiar daca ar mai scade un "0" tot nu ar cumpara lumea masini care merg incet si care sunt urat.. deci o idee "proasta."

Nu ai inteles eu ma refer la absolut TOATE preturile de pe server + banii pe care ii avem noi adica inclusiv casele,bizurile,etc. pentru ca daca vom avea si noi banii cu 2 de zero in minus o sa scada si preturile la tot nu numai la masini.

Contra' date=' n-are rost frate iti e greu sa faci banii?

[/quote']

Am si eu o intrebare tu gandesti inainte sa faci un post? macar te-ai chinuit sa citesti tot ce am scris eu? am zis ca toata economia absolut toate preturile sa scada cu 1/2 de zero adica un infernus in loc de 70kk o sa fie 700k sau 7kk inclusiv banii pe care ii avem la noi adica sa zic din 5kk o sa avem 50k sau 500k.

Am facut aceasta propunere pentru ca ar fi mult mai Role Play nu toate serverele au economia aceasta si zic ca ar fi mult mai RP ca o masina sa fie cam car ar trebuii sa fie in realitate.

Chiar daca ar mai scade un "0" tot nu ar cumpara lumea masini care merg incet si care sunt urat.. deci o idee "proasta."

Nu ai inteles eu ma refer la absolut TOATE preturile de pe server + banii pe care ii avem noi adica inclusiv casele' date='bizurile,etc. pentru ca daca vom avea si noi banii cu 2 de zero in minus o sa scada si preturile la tot nu numai la masini.

[/quote'] Scuze am inteles eu gresit.dar nu prea mi se pare o idee prea buna.

Am facut aceasta propunere pentru economie,daca va ganditi practic nu afecteaza cu nimic preturile etc. doar ca o sa fie ceva mai RP..ma rog vad ca multi playeri sunt contra..inteleg si va multumesc ca v-ati uitat si pe propunerea mea,succes in continuare :)

M-i se pare o idee buna, pe alte servere infernus este 1kk, si scoteai vreo 500k pe ora...

Dupa cum a zis si rossi, sa scada preturile in totalitate pentru ca, vine un player nou, vede preturi de 70kk si iese... Este destul de mult de lucru, dar ar ajuta serverul. :)

Re3D, nu iti convine poti sa pleci de pe server. nu iti vom simti lipsa.

Daca adminii au stat sa schimbe TOATE preturile de la masini, ceea ce nu e o placere,  au facuto cu un scop. Toti "incepatorii" de level 3 aveau uranus. Nu mai face atata scandal ca faci degeaba. Chiar daca multi sunt de acord pentru ca sunt saraci (si eu sunt cam sarac, dar imi plac preturile) adminii tot nu o sa ia propunerea in considerare

Doamne fereste,bai tata tu esti Gica Contra ai citit ma macar sa vezi ce am propus? am propus ca absolut tot ce exista pe server,tot ce e legat de bani pe server sa scada cu 2 de 0,nu afecteaza cu nimic economia doar ca o sa fie mai Role Play chestia asta,citeste si tu inainte sa faci post!

P.S Stai linistit nu am nevoie de afectiunea ta,acum dute si mai gaseste niste posturi de-ale mele la care sa dai reply pentru +1 ca sa ma las.

Bai ideea in sine este buna. Dar iti dai seama cat e de munca pentru fiecare player inregistrat vreodata sa ii scada 2 zerouri din avere? Asta e enorm ca sunt mii de conturi facute. Intr'adevar e mai roleplay... dar nu cred ca o sa se faca. Plus ca toti sunt obisnuiti cu preturile de acum... si s'ar isca mare scandal la o schimbare peste noapte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.