Jump to content

Matei Vs Garda

MateiSilviu97
 Share

Recommended Posts

Subiect-ul video-ului: Cum sa pacalesti doi membri NG. 

O scurta prezentare: Pacat ca nu am filmat si cand m-au alergat... eu cu tractorul si ei cu turismo .

Link catre filmulet:

Waaa ti-am zis sa nu mai folosesti cheats-ul ......pwp.

Nu cred ca e desync dar nu au putut sa traga in apa sa ma omoare din acea pozitie

si app geo nu am folosit hack.... nu sunt nebun daca era sa folosesc foloseam o faceam pe alt sv sau cu alt nume, nu vreau ca totul sa se ruineze

Edited by -TB-Matei

Nu cred ca e desync dar nu au putut sa traga in apa sa ma omoare din acea pozitie

si app geo nu am folosit hack.... nu sunt nebun daca era sa folosesc foloseam o faceam pe alt sv sau cu alt nume, nu vreau ca totul sa se ruineze

:)) ai uitat cand ai bagat joypad-ul? :)))

Doamne. Pur si simplu te-ai facut de rusine facand un video in care folosesti coduri si vrei sa ii faci pe altii de rusine. Ei isi faceau treaba, ce puteau face daca tu esti un codat? Cand jucati curat sa va mandriti nu cand va bagati niste jeguri de hackuri.

Doamne. Pur si simplu te-ai facut de rusine facand un video in care folosesti coduri si vrei sa ii faci pe altii de rusine. Ei isi faceau treaba, ce puteau face daca tu esti un codat? Cand jucati curat sa va mandriti nu cand va bagati niste jeguri de hackuri.

Ma deci dc spuneti toti ca am hack.... nu am niciun hack si va pot face orice test doriti.. si app a fost facut de amuzament si nu asi baga hack sa ruinez tot ce am creat, + ca nu ma filmam chiar atat de prost crezi ca sunt?

Ma deci dc spuneti toti ca am hack.... nu am niciun hack si va pot face orice test doriti.. si app a fost facut de amuzament si nu asi baga hack sa ruinez tot ce am creat, + ca nu ma filmam chiar atat de prost crezi ca sunt?

Sincer??? dA ai br0 ti-am zis sa scoti s0b ala......:|

Subiect-ul video-ului: Cum sa pacalesti doi membri NG. 

O scurta prezentare: Pacat ca nu am filmat si cand m-au alergat... eu cu tractorul si ei cu turismo .

Link catre filmulet:

Aiurea :| Mai mult te-ai facut tu de ras :))

Un admin sa il mute in Recycle Bin... nu am vrut sa se ajunga la asta... trb sa fie un clip de amuzament 

Cred ca ati fi foarte bucurosi sa vedeti ''..... banned permanent MateiSilviu97, reson:cheats''

Cum a zis si endzor se poate sa fiu desyng sa ma lag si app Myhaytza asa se vede de la fraps.. presupun ca daca era un hack se incarca complet nu doar putin dar sa ii auzim si pe cei 2 membri NG ce spun

Si va rog sa nu mai faceti com doar pt un +1...

Asta a fost ultimul post nu mai raspund la nimic pentru ca unii dintre voi faceti doar pentru +1

1. Nu ai alergat nicaieri cu nici un tractor ai dat rob in orasel si pana am ajuns noi ai fugit usor , usor pana in apa :)

2. Ori aveai desync ori coduri pentru ca se vede si in filmulet ca toate gloantele erau la tine trageam 3-4 COP nu aveam cum sa ratam cu CP pe tine.

3. Eram 4 din N.G. unde sunt apoape cei mai tari shooteri :)

4. Orcum a fost "fun" pentru tine :-j

NU inteleg la ce fugiti ? va credeti in SinglePlayer ? credeti ca daca fugiti scapati de stelutze ?

MateiSilviu97 has been activated s0beit v4.2 by OlivaresChannel.

Fire invulnerability activated!

HP regeneration : 0,01% activated.

No stunt-shot activated.

Infinite stamina activated.

Infinite oxigen activated.

F12 apasat, bara cu meniul s0beit tocmai a fost ascunsa, have fun MateiSilviu97.

Zi ca nu-i asa Mateiule :>

:))nare ma hack nici nu stie sal activeze ce draq :)) eu faceam decat misto de el ...

Desync nu avea, altfel primea stunt-shot-uri, dar el nici alea nu le-a primit :)

Nu inteleg la ce comentati daca nu stiti nici macar cu ce schimba un hack jocul.

Desync nu avea, altfel primea stunt-shot-uri, dar el nici alea nu le-a primit :)

Nu inteleg la ce comentati daca nu stiti nici macar cu ce schimba un hack jocul.

Adevarat nam de unde sa stiu cum scimba un hack jocul pt ca nu am folosit in viata mea vrun cod la vrun joc....din cate stii cred ca vorbesti din experienta.

Da tu stii cu ce schimba un hack jocul nu :D  

BANNED: REASON AIMBOT.

Adevarat nam de unde sa stiu cum scimba un hack jocul pt ca nu am folosit in viata mea vrun cod la vrun joc....din cate stii cred ca vorbesti din experienta.

Spre deosebire de tine, eu sunt scripter, daca intr-adevar vroiam sa joc cu aim / aimbot, stai calm ca il tineam la buton.

Da tu stii cu ce schimba un hack jocul nu :D

BANNED: REASON AIMBOT.

Who the fuck are you? Aaaa da, ala care cerseste bani de Bullet pe skype.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.