Jump to content

Reclamatie abuz Costiuc.Marian

Iuli Iulika

Recommended Posts

Nick-ul tau:Desene
Level-ul detinut:7
Nick-ul celui reclamat:Costiuc.Marian
O descriere a situatiei:eu ieream in curba cand te duci inspre cnn cu bus costiuc in spatele meu cu motoru imi zice sa ma opresc sa imi ia permisu eu nu fakusem nimic absolut nimic ca sa sactioneze eu am fugit cu buss in tradevar eu am iesit de pe sev pt ka el are ceva ku mne de kate orii ma vede imi ia permisu fara sa fac absolut nimic  si eu am gresit dupaia a venit la mine la casa mi-a zis ca dak nu ii platesc imi face post si chestii dastea am fugit cu masina de el mi-a dat w 3 pana la urma a tras cu mp 4 in mine a luat foc masina am murit cand am iesit din casa el erea deja la usa imi daduse si w6 ma omorat a venit la puscare si mi-a luat permisu dar el mereu are cv cu mne vb ku el
Dovezi (poze, video, etc.)    http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/gf1tzg3p1/

Va rog spunetii sa ma lase in pace !!!!!!!!!! Va multumesc !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.