AlexAnduu Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nick-ul tau: AlexAnduuNick-ul celui reclamat: Secret_CrossDetalii (+ poze, video, etc.): Nici nu stiu cum sa incep , m-am trezit la 11:45 cam asa si am zis as intru repede pe sv pt a lua PayDay , cand sa ma loghez , dupa cum bine vedeti in poza ma trezesc cu AlexAnduu ban permanent by Secret _Cross ,,,cheat ,,, alte chestii. Nu mi se pare corect : 1) Nici nu eram conectat la sv... si am primit ban 2) Daca nu mi se scoate banul , as vrea sa vad o poza , un video ceva de la el :) VA MULTUMESC ! POZA : http://imageshack.us/photo/my-images/580/i44.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
secrettt Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Daca incercai sa intri iar vedeai ca nu ai ban, am gresit id-ul si ai primit unban in secunda 2. Puteai sa trimiti un PM pe forum si iti explicam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Ai primit unban. Secret_Cross - nu primeste nimic. O sa ma asigur ca o sa fie mai atent pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.