Yser_ping Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nick-ul tau:Caldare_Ciprian Nick-ul celui reclamat:Dark.666 Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.):Pai nu a dorit sami dea 50k deci ma inselat. http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/kn33kq4l1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Bogdan Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Deci acest om mi-a furat NRG-ul si imi cere bani sa mi-l dea inapoi? nu cred ca este inselatorie ca nu i-am mai dat 50k, deoarece nu am fkt nicio afacere, el imi cere mie 50k sa imi dea NRG-ul meu??? Nu cred ca este normal sa faca asa ceva, avand in vedere ca este motorul meu, nu este inselatorie deoarece nu am fkt afaceri cu hidden, afaceri cu masini etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yser_ping Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Aratami poze unde tiam furat eu nrg Ai facut juramant nu ai dat 50k asta e inselatorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Bogdan Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Este juramant, deci am incalcat un juramant,( doamne ce copil, auzi sa ma jur in SAMP), incalcarea unui juramant nu cred ca e inselatorie Edit: Aratami si mie dovada ca este NRG-ul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endios Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 :))))))))))))wtf serios 50k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Bogdan Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Cand esti in criza pe SAMP faci urat si pt 10k :))) Si apropo, ai spus ca imi dai un bun in schimbul celor 50k??? Eu am zis ca iti dau 50k la misto sa fac haz de tine ca cersesti 50k :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nu ne bagam la imprumuturi / pariuri. Nu vad nicio dovada de inselatorie. dark.666 - nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.