RYUDOBOSS Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nick-ul tau: DANKEBAWSNick-ul celui reclamat: Time_CrossDetalii (+ poze, video, etc.): Mi-a dat ban cu o dovada de pe 06.06 iar in regulament scrie ca dovezile nu pot avea mai mult de 24 de ore. Vreau sa vad o dovada (cat de cat mediocra, nu 10 secunde ) in care eu am avut aim dar sa fie facuta in data in care am luat ban adica 14.06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 S-a mai raspuns o data. http://bugged.ro/topic/14776-reclamatie-time-cross-ban-aiurea/?p=141764 Ti-am raspuns si in topicul facut la probleme cu contul. Dai /q imediat dupa orice aimtest. Pentru ca ai aim. Desi se vede clar cum iti sare tinta de fiecare data. Ce ar fi daca... nu ai mai folosi aimbot si nu ai mai face reclamatii aiurea? Stii ca ai folosit aim. Stii ca ai luat ban corect. Time_Cross - nu primeste nimic. Banul ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.