Jump to content

School Instructors - Propuneri / Sugestii

secrettt

Recommended Posts

U7wl5WO.png?1

- In acest topic membrii school instructors pot face o propunere sau o sugestie dupa model.

- In acest topic au dreptu de a posta doar membrii school instructors.

Model postare :

Nickname :

Rank : 

Propunere :

Nickname :Apophis

Rank : 3

Propunere :Propun sa adaugi amenda pentru limbaj inadecvat pe /f(chatul factiunii)

Faction warn (FW)

Limbaj / amenintari.

Se da FW pentru limbaj. Nu cred ca este nevoie de amenda odata ce tu vorbesti urat pe chat... astfel de greseli se sanctioneaza cu FW

Nickname : TheStar..

Rank : 4

Propunere : Propun ca licentele date cu /givelicence de la rank 2 la rank 1 sa se ia in considerare ca niste asisturi!

Deoarece,daca nu ar fi cei de rank 2 on,rank 1 nu ar mai da licente!

Nickname : TheStar..

Propunere : Propun ca licentele date cu /givelicence de la rank 2 la rank 1 sa se ia in considerare ca niste asisturi!

Deoarece,daca nu ar fi cei de rank 2 on,rank 1 nu ar mai da licente!

Propunerea a fost luata in cosiderare.

Propunere :Propun ca membrii factiunii sa poata da /lock la masinile factiunii .

Sincer, cred ca nu sunt singurul membru care s-a saturat sa fie dat jos din masina de alti playeri:)

Propunere :Propun ca membrii factiunii sa poata da /lock la masinile factiunii .

Sincer, cred ca nu sunt singurul membru care s-a saturat sa fie dat jos din masina de alti playeri:)

Nu faceti propuneri ce tin de scripting, eu nu pot face nimic cu acesta propunere.

Nickname :  KanDel

Rank :  1

Propunere : Propun ca atunci cand un player primeste suspend licente de catre un admin sa se faca un print(de oricare din SI) si sa se puna pe forum,intr-un topic special iar daca utilizatorul x primeste suspend de y ori(decide liderul de cate ori) sa nu ii se mai acorde nici un fel de licente pentru z zile si daca vrea sa scape de aceasta restrictie sa plateasca o suma considerabila de bani(75% se pune in depozitul factiunii iar 25% ii revine celui care a luat bani celora care au platit,bani poti fii luati de oricine)

Propunere :Propun ca licentele date celor r1 sa nu se adauge si la raportul celor de rank 2+ deoarece este treaba naostra sa le dam licenta cand o cer pe /f si este munca lor.

A fost scos assistu din raport

Propunere :Propun ca sectiunea licences arhives sa fie scoasa, deoarece produce confuzie si se bate cap in cap cu regula:

17. Este interzis ca cei ce au rank 1 sa dea testele pentru licente cand nu este un rank 2+ online.

Si cei de rank 2 trebuie sa ii caute pe cei care cumpara sa le ofere licenta pe care au platit-o si de cele mai multe ori acel player nu este online.

Acesta sectiune este un dezavantaj pentru playerul care cumpara licenta deoarece cand cumperi ceva te astepti sa beneficiezi de acel lucru imediat.

Propunere :Propun ca sectiunea licences arhives sa fie scoasa, deoarece produce confuzie si se bate cap in cap cu regula:

17. Este interzis ca cei ce au rank 1 sa dea testele pentru licente cand nu este un rank 2+ online.

Si cei de rank 2 trebuie sa ii caute pe cei care cumpara sa le ofere licenta pe care au platit-o si de cele mai multe ori acel player nu este online.

Acesta sectiune este un dezavantaj pentru playerul care cumpara licenta deoarece cand cumperi ceva te astepti sa beneficiezi de acel lucru imediat.

Sectiunea licenses arhives a fost scoasa.

Nickname : draghici_ionut_2000

Rank : 1

Propunere : Propun sa avem si noi cei din S.I un Desert Eagle in loc de bata de bassebal si atunci cand il folosim sa nu luam wanted.In orice caz daca cineva trage in noi chiar nu prea avem ce face cu bata de bassebal(nu stiu daca am scris corect bassebal :D)

Nickname : draghici_ionut_2000

Rank : 1

Propunere : Propun sa avem si noi cei din S.I un Desert Eagle in loc de bata de bassebal si atunci cand il folosim sa nu luam wanted.In orice caz daca cineva trage in noi chiar nu prea avem ce face cu bata de bassebal(nu stiu daca am scris corect bassebal :D)

Acest lucru tine de server scripting, eu nu pot face nimic in legatura cu aceasta sugestie.

• 2 weeks later...

Nickname : KanDel

Rank : 2

Propunere : Propun ca la topicul "Demisii" sa fie un topic pentru "Demisii" la propiu zis.Adica daca un membru doreste sa paraseasca factiunea,sa fie dat afara de catre lider fara FP facand o cerere in topicul respectiv.

Propunere : Propun ca 50% din plata BL-ului sa se duca in depositul factiunii.

Propunere : Propun ca pretul unei licente de fly sa fie 80k iar pretul unei licente de boat sa fie 60k

Propunere : Propun ca pe BL sa se poata treaca si membri departamentelor deaorece nu toti sunt atat de corecti precat par si unii mai trag in masinile altora si cateodata le bubuie(mie cel putin mi-a bubuit un bus; mi-a atacat o masina) si erau in grup,nu erau singuri chit ca ii doar undeva ca vor fi postati la factiunea lor.

Propunere : Propun ca la topicul "Demisii" sa fie un topic pentru "Demisii" la propiu zis.Adica daca un membru doreste sa paraseasca factiunea,sa fie dat afara de catre lider fara FP facand o cerere in topicul respectiv.

Nu se mai poate da /uninvite fara FP, acum orice uninvite se primeste FP.

Propunere : Propun ca 50% din plata BL-ului sa se duca in depositul factiunii.

Este efortu vostru, cred ca meritati sa pastrati tot momentan.

Propunere : Propun ca pretul unei licente de fly sa fie 80k iar pretul unei licente de boat sa fie 60k

Momentan raman asa vedem pe viitor cum merge economia pe server.

Propunere : Propun ca pe BL sa se poata treaca si membri departamentelor deaorece nu toti sunt atat de corecti precat par si unii mai trag in masinile altora si cateodata le bubuie(mie cel putin mi-a bubuit un bus; mi-a atacat o masina) si erau in grup,nu erau singuri chit ca ii doar undeva ca vor fi postati la factiunea lor.

Daca esti membru intr-un departament licenta gun nu expira +  Departamentele ne asigura protectie tuturor chiar daca nu sunt toti corecti

Sunt socat pe cei de lvl20+ nu ii acceptati iar pe cei de lvl 5+pana la 19 sunt acceptati? Ciudata factiune aici

Acceptam pe cine vrem, si pe cine credem ca merita. Nu ar fi trebuit sa postezi aici, nu esti membru al factiuni !

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.