Jump to content

[TUTORIAL] Cum sa te feresti de keylogger.

azwaT.
 Share

Recommended Posts

Fac acest topic pentru a va ajuta sa nu ajungeti in situatia mea.

O sa va povestesc cum mi s-a furat mie contul astfel veti sti si voi ce masuri sa luati.

Am vazut o reclamatie pe panel la adresa liderului meu cum  ca un membri a avut un raport gresit si trebuia sa fie sanctionat. Am dat click pe dovezi sa vad despre ce este vorba fara sa ma uit ce era pe  acel link. In acel link era un jump-scare, eu am zis ca e o gluma ieftina si am trecut mai departe. Dupa acel jump-scare un programel a reusit sa se instaleze in PC-ul meu. Cel din spatele acestui program dupa 2-3 zile in care am intrat pe cont stia parola dar avea nevoie de adresa de email pentru a o schimba cu alta astfel incat eu sa nu pot recupera parola.

Intr-o zi a venit la mine un civil pe faggio si a zis ca avem de discutat o afacere si sa ii dau adresa mea de email, eu am zis ca am skype nu folosesc Yahoo, acesta a insistat si a zis ca lui nu ii merge skype, am fost de acord am intrat si acesta a aflat parola de la adresa mea de email astfel reusind sa modifice atat parola contului si a adresei de email.

Staff-ul nu ma putut ajuta deoarece adresa de email a fost modificata si am pierdut contul.

Va sugerez sa:

-Aveti grija ce link-uri accesati.

-Verificati din cand in cand task managerul si fiti atenti la procesele suspecte

-Sa aveti mereu un anti-virus bun in PC

-Nu oferiti datele de contract nimanui.

-Folostiti Google Chrome deoarece mai filtreaza din aceste link-uri suspecte.

Joc de vreo 2 ani SA:MP si nu mi-a fost spart nici un cont. N-am antivirus. N-am nimic. Descarc toate fisierele de pe net fara a le controla, si tot n-am fost spart niciodata :)

• 3 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.