Raress Stefan Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 (edited) Salutare. Cand incerc sa intru in joc imi apare ca serverul nu raspunde chiar daca sunt playeri online.Am incercat sa intru pe alte servere si imi merge fara nici o problema nu e nici de la pc nici de la conexiune, deci ce ar putea fi? Edited July 28, 2015 by Leao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodo. Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Mai incearca si suna-l poate iti va raspunde serverul. Daca iti intra 'abonatul nu raspunde' inseamna ca dorm si nu au chef de vorbit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raress Stefan Posted July 28, 2015 Author Share Posted July 28, 2015 Ti-a luat ceva timp sa scoti gluma asta legendara, sa ii faci ss si sa le arati parintilor poate le trece supararea pe care le-ai provocato cand au aflat ce orientari sexuale ai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Ghioc Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ti-a luat ceva timp sa scoti gluma asta legendara, sa ii faci ss si sa le arati parintilor poate le trece supararea pe care le-ai provocato cand au aflat ce orientari sexuale ai. =)) Salutare. Cand incerc sa intru in joc imi apare ca serverul nu raspunde chiar daca sunt playeri online.Am incercat sa intru pe alte servere si imi merge fara nici o problema nu e nici de la pc nici de la conexiune, deci ce ar putea fi? Incearca un reinstall ;-? sau fa un tiket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Salutare. Cand incerc sa intru in joc imi apare ca serverul nu raspunde chiar daca sunt playeri online.Am incercat sa intru pe alte servere si imi merge fara nici o problema nu e nici de la pc nici de la conexiune, deci ce ar putea fi? Ba poate a murit... Treci peste frate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewforlife Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 serverul nu raspunde Suna-l cu numar ascuns :D :D B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raress Stefan Posted July 29, 2015 Author Share Posted July 29, 2015 A mers cu reinstall, multam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts