Jump to content

Cerere - AIM - qPanda [Respins]

KedoxADV
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ma numesc Andrei.
Varsta: 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, sociabil, respectuos, cu capul pe umeri, am un spirit de gluma bine dezvotat, imi place sa imi fac prieteni noi si imi place sa ajut. Hobby-urile mele sunt : Photoshop-ul, gaming-ul si iesitul cu prietenii.

Locatia(Oras): Craiova

Ce gen de muzica asculti? In general ascult Dubstep, Rock, Hip-hop, rap si uneori manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : qpanda
Nivel : 20
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: Joc de 8 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat doar o data, acum 5-6 luni pentru auto-clicker.

Poza cu invitatie: >Invitatie<

Link cu faction history: >Faction history<
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut si nu am nici o altercatie cu vre-un membru al clanului [AIM].

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in clanul  Phanlax, FTW, ZEW, AoW....

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost, dar imi doresc foarte mult.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cel mai bine din [AIM] ma inteleg cu WAiT[], KARiM, Ako[], Sorinel, Eduard[] si catalyst. Daca am uitat de cieva, imi cer scuze. 

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/1o

Experienta DM [ ()/10]: 5/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype : andrew.andy11
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sai ntru in acest clan deoarece este unul cu o mare experienta pe server, este respectat, cu membrii respectusi si prietenosi.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta clanul prim seriozitatea mea si prin orice este nevoie.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles.

Edited by qPanda

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.