AceVercetty Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nickname: Ace.Vercetty Serverul pe care joci: Blue. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Clasa a 12a, scoala de soferi, bacalaureat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Am avut un grup frumos de prieteni, m'am inteles bine cu ei. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Sper sa fie totul cum a fost mai demult. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Da, am mai jucat si pe alte servere mari. De ce m'am retras ? Hm.. Peste tot sunt doar copii. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa ajut comunitatea cu ce pot, si sa imi fac prieteni. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu stiu. Cati ani ai si unde locuiesti?: 19 ani, locuiesc in Tg. Mures. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Student, anul I. Ce alte jocuri joci?: - Ai altceva de adaugat?: Sanatate, numa' bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts