Kenton Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nickname:Valentin[] Serverul pe care joci: green.bugged. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?:Din cauza staff-ului de pe red. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Co lider los vagos. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru că am auzit că e frumos pe green. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: r5 in departament, factiune pasnica. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In taxi sau fbi Cati ani ai si unde locuiesti?: 15 si locuiesc in Targoviste. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt in clasa a 9a Ce alte jocuri joci?: Doar League Of Legends Ai altceva de adaugat?: Salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRAWiUS. Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nickname:Valentin[] Serverul pe care joci: green.bugged. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?:Din cauza staff-ului de pe red. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Co lider los vagos. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru că am auzit că e frumos pe green. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: r5 in departament, factiune pasnica. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In taxi sau fbi Cati ani ai si unde locuiesti?: 15 si locuiesc in Targoviste. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt in clasa a 9a Ce alte jocuri joci?: Doar League Of Legends Ai altceva de adaugat?: Salut NEO VALOARE AICI TECKRiS MACELARU :)) Te astept pe green :X si eu joc, iti dau PM cu nickname-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts