Bytza Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) Demonstrează-le că poți fii cel mai bun! Dacă la 'Campionatul Facțiunilor' pot participa doar cei care fac parte dintr-o facțiune, la aceste turnee pot participa și jucătorii care nu fac parte dintr-o facțiune. Participarea la aceste turnee se face prin directa înscriere a ta în acest topic. Regulament intern: - nu există un număr maxim de jucători participanți, toți cei inscriși au șansa să lupte pentru a câștiga. - pe durata evenimentelor trebuie să aveți un limbaj decent și să ascultați la ce vă comunică organizatorii. - hitmanii nu au voie să participe cu undercover și nici membrii din departamente - on duty. - pentru a participa la o ediție trebuie să te inscrii, de a avea o evidență exactă și să știm cu cine organizăm. - orice incercare de trișare vă poate costa descalificarea imediată, la aceste turnee organizarea și respectul sunt punctele forte. - încercăm să alegem edițiile în așa fel încât să nu vă puteți ajuta de alte surse, gen programe interzise ș.a.m.d. - pentru a participa la turnee este indicat să aveți toate licențele deoarece fiecare turneu constă în probe diferite și poate o să aveți nevoie de acestea. - trebuie să dețineți minim level 3 deoarece o să aveți nevoie de licențe, conform reguli postate mai sus. - puteți participa la eveniment DOAR prin urma unei înscrieri atunci când se anunță o ediție nouă. - adminii nu au voie să participe pentru a nu exista discuții legate de favorizare ș.a.m.d. Cum se desfășoară? Sunt turnee anunțate la care trebuie să vă inscrieți pe forum în acest topic pentru a participa. Adminii se ocupă cu teleportarea celor care participă la astfel de competiții. !! Primul turneu are loc în data de 1.08.2015 ora 20:00, turneul constă intr-o cursă cu mașini. Premii: Câștigătorii fiecărei ediții primesc câte o sumă de bani și câte o medalie de onoare. Medaliile o să fie personalizate, deci vă sugerăm dacă o să obțineți să le atașați la semnătura dmv. / profilul de pe forum. Model de înscriere: Numele meu: Level: Fac parte din facțiunea / sunt civil: Doresc să particip la turneul cu numărul: Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Mulțumiri! Valentine - pentru logo. Okapi - medalii. Edited August 11, 2015 by Alex.Tkd 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmechernO Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: SmechernO Level: 16 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi LS Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullet_MoNsT3R Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Destro Level: 11 Fac parte din facțiunea / sunt civil: civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu:KEiMZ Level:8 Fac parte din facțiunea / sunt civil:National Guard Doresc să particip la turneul cu numărul:8 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 29, 2015 by KEiMZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity99 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Infinity Level: 18 Fac parte din facțiunea / sunt civil: National Guard Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: ERROR404[]. Level: 4 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryukz Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Draper. Level: 11 Fac parte din facțiunea / sunt civil: News Reporters. Doresc să particip la turneul cu numărul: 5. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_petrut00 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: DixoN Level: 15 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Taxi LV Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElJefeOzd Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu: tZZZeeeK Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Civil Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Edited July 29, 2015 by NuSuntRobert Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreW. Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) Retrag, nu-s acasa Edited July 30, 2015 by AIM.Husk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doddy7 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Doddy[] Level: 12 Fac parte din facțiunea / sunt civil: NR. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el jefe Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) Numele meu: Sh0w Level: 13 Fac parte din facțiunea / sunt civil: The Rifa. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Edited July 29, 2015 by AIM.Sh0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriPleH_ Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu" TriPleH Level:15 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Taxi LS Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NESETEU Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: ERROR405[]. Level: 4 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAGGAZZO Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu:RAGAZZO. Level:10. Fac parte din facțiunea / sunt civil:TAXI LS. Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unamed Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Un4m3d Level: 8 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Las Venturas Paramedic Department. Doresc să particip la turneul cu numărul:1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easyw0w Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: easyw0w[NR1] Level: 30 Fac parte din facțiunea / sunt civil: F.B.I. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dutu47 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu:Dutuuu Level:5 Fac parte din facțiunea / sunt civil:Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat: Sunt de acord cu regulamentul si-mi asum orice fapta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qTec Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Alex Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Santos Polcie Department Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos[] Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: DragoS[] Level: 14 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Factiunea S.I LV. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudiu Ionut Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu:Body Level:24 Fac parte din facțiunea / sunt civil: National Guard Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarincatNarcisLuca Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: EazyCS1 Level: 19 Fac parte din facțiunea / sunt civil: Los Santos Plolice Departament. Doresc să particip la turneul cu numărul: 69 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicroSD. Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: Ronaldezu Level: 6. Fac parte din facțiunea / sunt civil: Sunt civil. Doresc să particip la turneul cu numărul: 1. Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirceaaa Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu: mirceaaa Level: 10 Fac parte din facțiunea / sunt civil: LSPD Doresc să particip la turneul cu numărul: 1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Numele meu:Jaks Level:7 Fac parte din facțiunea / sunt civil:civil Doresc să particip la turneul cu numărul:1 Prin prezenta afirm faptul că am citit regulamentul intern și că sunt de acord ca la orice mică abatere pot să fiu descalificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts