Rezon Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nickname: Rezon Serverul pe care joci: Green De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: am jucat pe red o perioada buna , dar am avut probleme cu pc si n-am mai intrat o perioada lunga. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: am reusit sa obtin masina cheetah :) De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: deoarece imi place comunitatea . Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: deoarece , in momentul de fata sunt admini incompetenti pe ele si nu ar avea rostul sa incep de la 0 . Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: sa intru intr-o factiune si sa imi iau cont premium . In ce factiune doresti sa intri si de ce?: nu conteaza , imi este indiferent , toate sunt placute . Cati ani ai si unde locuiesti?: am 14 ani si sunt din orasul Falticeni Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev , trec in clasa a 8-a . Ce alte jocuri joci?: counter strike 1.6 , virtua tennis Ai altceva de adaugat?: da , imi place foarte mult aceasta comunitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDanutz Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nickname: Rezon Serverul pe care joci: Green De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: am jucat pe red o perioada buna , dar am avut probleme cu pc si n-am mai intrat o perioada lunga. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: am reusit sa obtin masina cheetah :) De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: deoarece imi place comunitatea . Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: deoarece , in momentul de fata sunt admini incompetenti pe ele si nu ar avea rostul sa incep de la 0 . Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: sa intru intr-o factiune si sa imi iau cont premium . In ce factiune doresti sa intri si de ce?: nu conteaza , imi este indiferent , toate sunt placute . Cati ani ai si unde locuiesti?: am 14 ani si sunt din orasul Falticeni Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev , trec in clasa a 8-a . Ce alte jocuri joci?: counter strike 1.6 , virtua tennis Ai altceva de adaugat?: da , imi place foarte mult aceasta comunitate. Iti sugerez să joci doar pe timpul vacanței și după se te axezi pe examen. Asta dacă vrei să faci ceva cu viața ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rezon Posted July 29, 2015 Author Share Posted July 29, 2015 (edited) Iti sugerez să joci doar pe timpul vacanței și după se te axezi pe examen. Asta dacă vrei să faci ceva cu viața ta. Nu am cerut nimanui parerea :* Parca ai spus ca te-ai retras ( http://forum.bugged.ro/statuses/user/18156-tyinash/?status_id=138742 ), tot vii sa mai lasi cate un comment la fiecare ? Edited July 29, 2015 by Rezon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDanutz Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nu am cerut nimanui parerea :* Parca ai spus ca te-ai retras ( http://forum.bugged.ro/statuses/user/18156-tyinash/?status_id=138742 ), tot vii sa mai lasi cate un comment la fiecare ? Eu mi-am spus părerea, daca nu vrei să iei examenul esti liber să joci SA:MP. Edited July 30, 2015 by Tyinash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rezon Posted July 30, 2015 Author Share Posted July 30, 2015 Eu mi-am spus părerea, daca nu vrei să iei examenul esti liber să joci SA:MP. Poti sa nu-ti mai dai parerea , 1,2 ore de joc pe zi nu strica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1D1 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Welcome ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts