Jony. Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nickname: xStilx Nick-uri anterioare: Nu am! Ce varsta ai?: 17 ani! Poza cu invitatia din joc de la un membru(obligatoriu): http://imgur.com/OF9eNvu Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/xStilX Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am facut parte din acest clan niciodata! * Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am fost in Alliance pana acum! Ce hobby-uri ai: Joc doar fotbal. De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan deoarece am auzit ca este cel mai populat si cel mai respectat clan! Imi doresc foarte mult sa intru in Alliance, stiu ca poate unii din voi nu ma cunosc, dar eu cred ca daca voi fii acceptat o sa vedeti ca sunt un baiat de treaba, si chiar daca am putine zile in Aztecas voi fii alaturi de lider pana la demitere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGycStAr007 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 baiat de treaba, cu cei sapte ani de acasa, respectuos si aplicatie frumoasa. Eu consider ca meriti o sansa sa te alaturi si sunt convins ca o sa ma ajuti ca co-lider pana la minim 20 de zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexIonut Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nu indeplinesti minim o cerinta pentru a intra in clan: Cerintele minime pentru a intra in clan sunt minim rank 5 intr-o factiune cu 50 de zile, rank 5 in doua factiuni (sub 50 zile), rank 6 intr-o factiune ca si co-lider (minim 30 de zile in factiune). Functia de helper, leader (minim 30 de zile in functie) sau admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyNorbert Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Respins momentan. Nu indeplinesti cerintele minime. Citeste regulamentul clanululi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyNorbert Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.