Jamaikanu Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nume pe server: JMKX Level: 22 ( o sa fac level 23 in 2 ore ) Ore jucate pe server: 215 ore. Vechime pe server: 06/01/2014 Cea mai mare realizare pe bugged: Pe contul banat ( SharkX ), cea mai mare realizare a fost sa am la Faction History 3x Los Vagos toate cu wipe, iar pe contul actual, cea mai mare realizare a fost sa iau rank 5 in Italian Mafia. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Da, pentru cheats. A fost o prostie si nu m-am gandit la consecinte. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/JMKx Poza cu invitatia: http://imgur.com/LKzd9yA Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: BornToKiLL, Seth, DoomX. Planuri de viitor pe server: Sincer sa fiu, imi doresc sa ajung lider la mafia care imi place cel mai mult, adica Los Vagos. Prenume: Alexandru. Varsta reala: 17 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un tip prietenos, cinstit, sincer si foarte ambitios. Ii respect pe cei din jurul meu doar daca merita sa fie respectati. Am simtul umorului foarte dezvoltat si imi dau seama cand cineva glumeste cu mine. Am capacitatea de a recunoaste cand gresesc si fac tot posibilul sa indrept acea greseala. As putea spune mai multe despre mine, dar cred, ca pentru inceput este de ajuns. Planuri de viitor: In viitor, as vrea sa devin analist chimist, deoarece imi place foarte mult chimia si este un job profitabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwell Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ce sunt mai orele alea jucate? Atatea? Contra. /sleep la greu 24/24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhenomeN. Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 In privinta orelor jucate si FH-ului tau de la mine ai un CONTRA! Nu se poate la level-ul tau 216 ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzEK. Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 2x contra. Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts