Jump to content

[Portofoliu] Drewan #ART

BadeaIonut
 Share

Recommended Posts

Faci şi channel art-uri? Aştept mention / quote.

ON: Frumoase.

M-am gandit sa faca asta intr-un viitor apropiat, deci momentan nu, apropo multumesc.

9fSU7id.png

Diferite bordere:

iOzpZk5.png B9hNX9J.png EDqkrXq.png

Edited by Drewan
  • Upvote 1

Mai ai de lucrat la blur si deocamdată lasă textul deoparte si numai pune acel border pentru că dă oribil pe avatare iar in semnături am văzut că te descurci ! Succes in continuare .

Nu stiu la ce tip de blur vrei, zimi tu ce sa mai lucrez la blur, daca tot imi zici, sincer nu ma ajuti, scad eu luminozitatea si nu iti place, zic asta pentru ca ma uit la avatarul tau si vad ca iti place luminozitatea, oricum nu prea imi place mie luminozitatea, parca ma dor ochii. Textul meu ce are, nu am pus gradient, drop shadow, sincer nu e obligatoriu, alea le folosesc cand am nevoie. Eu pun diferite bordere si nu arata oribil, de ce crezi ca pun 3 tipuri de bordere la fiecare cerere?! Poate ii place alt border. Oricum apreciez ca vrei sa ma ajuti, poate o sa descopar un alt blur si poate iti va place, acum, nah, daca pun alt blur, tie iti place, celorlalti nu le mai place si ne sucim? Oricum apreciez ca ai dat reply si asta e important pentru mine.

P.S: La cereri, ei mai scriu la detaliu cum vor sa fie avatarul, fara gradient, sa fie transparent, sa fie mai luminos etc. asa au vrut ei...sa nu aplic anumite chestii.

L9mle4p.png 2ZvVCdR.png cilao4m.png

z9baejk.png EINLin8.png VzAHuyK.png

Edited by Drewan

• Decath locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.